Neljälle, valmistusaika 15 minuuttia
Ainesosat:
½ l soijamaitoa
2 ½ dl kookosmaitoa
1 ¼ dl kaurahiutaleita
8 dl mustikoita tai muita marjoja
2 banaania
2 ½ dl kookosjogurttia
1 ½ rkl agave-nektaria
2 ½ dl jäätä
3 rkl pakastekuivattuja mustikoita
kookoshiutaleita
Valmistusohje:
1. Kaada soijamaito, kookosmaito ja kaurahiutaleet blenderiin. Älä käynnistä blenderiä vielä, vaan anna seistä 10 minuuttia.
2. Lisää sekaan mustikat, banaanit viipaleina, jogurtit, agave-nektari ja jäät.
3. Sekoita, kunnes seos on sileää. Jaa annoskulhoihin.
4. Painele pakastekuivatut mustikat haarukalla jauheeksi. Koristele kulhot mustikkajauheella ja kookoshiustaleilla.
Teksti
StockFood/Tekstikuva