Päärynä upposi jogurttiin.

Päärynäinen jogurttijälkkäri

Valitse hyvin kypsynyt päärynä, niin jälkkärin lusikointi onnistuu helposti.

NeljälleValmistusaika 5 minuuttia

5 dl luonnonjogurttia2 halkaistua päärynää (esim. Rocha)2 rkl siemeniä

4 kokonaista tähtianista2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa

1. Jaa jogurtti tarjoilukulhoihin.2. Nosta päärynänpuolikkaat kulhoihin ja koristele siemenillä ja tähtianiksella.3. Valuta päälle siirappi tai hunaja ennen tarjoilua.

Lue myös:

Marjaiset hirssikeksit

Raakasuklaakupposet

Ravintosisältö:

177 kaloria6 g proteiinia25 g hiilihydraattia20 g sokeria7 g rasvaa, josta tyydyttynyttä 3 g3 g kuitua0 g suolaa

Teksti Resepti StockFood