hyvinvointiviikonloppu

Hyvinvointiviikonloppu: Monna ja Fit-jengi treenaavat

Tule treenaamaan ja rentoutumaan Monna Pursiaisen kanssa Hyvinkään Sveitsiin lokakuussa.

Fit hyvinvointiviikonloppu on 11.-13.10.2019 lukijoillemme järjestettävä tapahtuma, jonka aikana treenataan, kokoonnutaan work shopeihin ja kuullaan hyvinvointiluentoja Fitin vaikuttaja Monna Pursiaisen johdolla.

Tapahtuma alkaa perjantai-iltana sisäänkirjautumisella hotelliin ja päättyy sunnuntaina puoliltapäivin hotellista uloskirjautumisen yhteydessä. Hyvinvointiviikonloppu sisältää ohjelman ja majoituksen lisäksi puolihoidon; aamiaiset, illalliset sekä lounaan lauantaina. Fit järjestää tapahtuman yhteistyössä Hotelli Sveitsin ja Tempurin kanssa. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Hyvinvointiviikonlopun hinta on 165€ / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa. Mikäli osallistuja haluaa kahden hengen huoneen yhdelle, hinta on 250€.
Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitettu määrä. Fokus Media Finland laskuttaa osallistumisen, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu.

Tutustu Monnaan paremmin Monna Treenaa -blogin kautta ja ota inspiroiva vaikuttajamme seurantaan myös Instagramissa ja Facebookissa! Kurkkaa etukäteen myös Hotel Sveitsin tarjoamat upeat puitteet ja vapaa-ajan viettomahdollisuudet.

 

TempurTapahtuma on täynnä. 

Kaupallinen yhteistyö Hotel Sveitsi & Tempur