Esittelyssä Fit kansimalli 2018 -kisan finalistit

Fit kansimalli 2018 -kisassa valittiin Fitin lukijoista ihana kansimalli. Katso kilpailijoiden esittelyt.

Kaupallinen yhteistyö: Dr. Hauschka, Biancaneve, Polar, Biozell, Jumppakaverit

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Äänestys on päättynyt. Kiitos äänestäneille!

1. Riina Ahomaa, 20, Seinäjoki OK

”Olen personal traineriksi opiskeleva nuori nainen. Olen sporttinen ja olen harrastanut yli kymmenen vuotta elämästäni kilpavoimistelua SM-tasolla. Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluvat kuntosali, lenkkeily, blogin kirjoittaminen FitNet.fi-sivustolla sekä mallin työt. Olen tottunut esiintymään ja tartun mielelläni tilaisuuksiin.

Olen sporttinen, minulla on takana pitkä ja säännöllinen urheilutausta. Olen tehnyt erilaisia kuvauksia ja kameran edessä oleminen on minulle tuttua ja mielekästä.”

Äänestä Riinaa

2. Amanda Attwood, 19, Tampere

”Olen 2017 valmistunut sirkusartisti Lahden koulutuskeskus salpauksen sirkuslinjalta. Oma lajini on käsilläseisonta ja urheilua tulee harrastettua päivittäin. Olen energinen sekä spontaani nuori naisen alku!

Muut voivat inspiroitua minusta ja saada energiaa positiivisesta Fitin kannesta. Minulle elämässä on tärkeää olla onnellinen sekä mennä juuri sen mukaan mitä sydän sanoo.”

Äänestä Amandaa

3. Emmi Einola, 25, Vaasa

”Valmistuin viime keväänä liikunnan- ja terveystiedonopettajaksi St. Cloud Staten Yliopistosta, Minnesotasta. Aloitan maaliskuussa Trainer4you:lla personal trainer -koulutuksen. Haaveenani on toimia tulevaisuudessa tehtävissä, joissa voin edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Rakastan rentoa, mutta tavoitteellista liikuntaa sekä hyvää ja terveellistä ruokaa. Vahvuuksiini kuuluvat erinomaiset sosiaaliset taidot, positiivisuus sekä halu oppia uutta. Toivon olevani esimerkillinen roolimalli nuorille sekä vanhemmille ihmisille. Haluan auttaa ihmisiä elämään rentoa sekä terveellistä elämää.”

Äänestä Emmiä

4. Jenny Viianen, 21, Rauma

”Olen työssäkäyvä liiketalouden opiskelija Raumalta ja liikunta on tärkeä osa vapaa-aikaani. Olen harrastanut yleisurheilua yli kymmenen vuotta ja ohjannut myös lasten urheilukoulua. Tällä hetkellä käyn kuntosalilla sekä lenkkeilen poikaystäväni ja ystävieni kanssa.

Koen liikunnan olevan hyvää vastapainoa töiden ja koulun täyteiselle arjelle ja se toimii minulla lisäksi keinona kerätä energiaa, sillä mikään ei voita liikunnan tuomaa onnistumisen tunnetta! Olen aidosti iloinen ja ystävällinen persoona.”

Äänestä Jennyä

5. Maiju Markkanen, 26, Helsinki

”Olen iloinen persoona, joka tavoittelee omia unelmiaan. Haluan tuoda positiivista energiaa tähän maailmaan ja motivoida myös muita toteuttamaan itseään. Olen koko ikäni urheillut. Aloitin baletin ja ringeten kuusivuotiaana, joista siirryin yleisurheiluun ja siitä nykyisen saliharrastuksen pariin. Lisäksi on tullut kokeiltua useita lajeja sulkapallosta ultimateen.

Olen markkinointiyrittäjä ja bloggaaja, joten arki on aika hektistä. En kuitenkaan vaihtaisi mitään pois, sillä rakastan elämääni. Mielestäni on tärkeä kokeilla uusia asioita ja mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, sillä ilman yrittämistä harvoin saavuttaa mitään.”

Äänestä Maijua

6. Marietta Veijalainen, 20, Lempäälä

”Olen pirtsakka, positiivinen ja elämäniloinen nuori nainen Tampereen suunnilta. Liikun käymällä kuntosalilla noin viisi kertaa viikossa ja pidän kiinni terveellisestä syömisestä ja elämäntavoista ylipäätään.

Osaan heittäytyä tilanteisiin ja nauraa itselleni, se on mielestäni kaikenlaisessa esiintymisessä tärkeää.

Vahvuuksiani tässä kilpailussa ovat sporttisuus, uskaltaminen, kokeilunhalu ja heittäytyminen.”

Äänestä Mariettaa

7. Miisa Oikarinen, 22, Jyväskylä

”Tällä hetkellä työskentelen myyjänä ja samalla käyn avoimen ammattikorkean kurssia. Intohimojani ovat hyvinvointi, muoti sekä itsensä hyväksyminen. Olen hurahtanut treenaamaan salilla! Uusia tavoitteita salitreenin lisäksi on kehonpainoharjoittelu.

Haluaisin edustaa näitä asioita: itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on, kehopositiivisuutta, hyvinvointia, luonnollisuutta, aitoutta ja ennen kaikkea uskoa omiin unelmiin.

Hyvinvointi on itselle elämän avain. Haluan viestittää nuorille ja ihan kaiken ikäisille sitä, että kaikki me olemme uniikkeja. Arvosteluja tulee ja menee, mutta niihin ei kuulu takertua. Vaikka joku ei pitäisi sinusta, se ei ole sinulta pois.”

Äänestä Miisaa

8. Oona Roisko, 24, Hämeenlinna

”Olen pirteä, sosiaalinen ja urheilullinen nuori nainen. Minulla on pitkä kilpaurheilutausta joukkue- sekä rytmisessä voimistelussa. Tällä hetkellä kilpailen fitneksessä ja seuraavana tavoitteenani on Fitness Helsinki 2018 kilpailut. Olen ammatiltani liikuntaneuvoja, tällä hetkellä työkseni valmennan voimistelijoita Hämeenlinnassa. Vapaa-ajallani käyn kuntosalilla, rentoudun ja vietän aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Olen sporttinen, iloinen sekä energinen. Tulen kaikkien ihmisten kanssa hyvin toimeen, olen yhteistyökykyinen ja kärsivällinen.”

Äänestä Oonaa

9. Ruusa Haatanen, 21, Tampere

”Työskentelen sihteerinä ja teen myös silloin tällöin vuoroja kuntosalin vastaanotossa. Vapaa-aikani vietän kuntoillessa, ruuanlaiton parissa sekä läheisteni seurasta nauttien. Arvostan monipuolista liikuntaa. Olen vegaani ja rakastan kokkailua.

Olen aina ollut sitä mieltä, että kun uskaltaa yrittää, elämä voi yllättää. Haluan jakaa positiivista energiaa ympärilleni sekä olla luonnollinen, raikas ja aito esikuva. Haluan tuoda puhtaan ruuan, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä mielen voiman tärkeyttä esille.”

Äänestä Ruusaa

10. Pinjamari Jirout, 27, Helsinki

”Olen kaupunkilaistunut maalaistyttö, luonteeltani seikkailija. Tällä hetkellä opiskelen mediaa ja tuotan omaa nettisarjaa YouTubessa (@raiteilla_official). Olen koko pienen ikäni ollut aktiivinen aina puissa kiipeilystä kunnon salitreeniin. Vaikka rakastan sienestystä ja kalastamista, on Helsingin keskusta vienyt sydämeni.

Olen positiivinen ja innostava persoona. Minulle on tärkeää inspiroida muita ja johtaa esimerkillä. Minulle hyvä olo on kaiken a ja o, sillä tiedän miltä tuntuu, kun kaikki ei enää elämässä mene niin kuin olit toivonut. Olen kuitenkin aina päässyt vaikeuksien kautta voittoon ja palannut pelikentille vahvempana kuin koskaan.”

Äänestä Pinjamariaa

Mukana kisassa:

DR. HAUSCH­KA

BI­AN­CA­NE­VE

PO­LAR

BIOZELL 

JUMPPAKAVERIT 

Vi­de­ot: Lau­ri Ka­li­ma

Kaupallinen yhteistyö Dr. Hauschka, Biancaneve, Polar, Biozell, Jumppakaverit