Vesimeloni-gazpacho

Espanjalainen klassikkokeitto raikastuu entisestään vesimelonilla.

Neljä annosta

Valmistusaineet

700 g vesimelonia (ilman kuorta)

500 g tomaattia

1 kurkku

1 nippu basilikaa

1 dl oliiviöljyä

2 rkl omenaviinietikkaa

pala leipää

Koristeluun

tuoreita yrttejä

oliiviöljyä

Valmistusohjeet

1 Leikkaa vesimeloni lohkoiksi. Puolita tomaatit ja poista siemenet. Kuori kurkku, puolita, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi.

2 Kaada kasvisten sekaan tehosekoittimeen basilika, öljy, omenaviinietikka ja paloiksi leikattu leipä. Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

3 Jaa keitto kulhoihin, koristele tuoreilla yrteillä ja lorauksella oliiviöljyä.