Nopeat broilerivartaat sopivat kesäillan helpoksi ateriaksi.
Broilerivartaat
Kuudelle
Valmistusaika 15 minuuttia
Valmistusaineet:
450 g broilerinfileetä
1 rkl öljyä
1 sitruunan raastettu kuori
3 rkl lehtipersiljaa
suolaa ja pippuria
6 varrastikkua
Valmistusohjeet
1 Leikkaa liha suikaleiksi. Paista fileitä kaikilta reunoilta öljyssä pannulla, kunnes pinta on kullanruskea. Anna jäähtyä hetki.
2 Työnnä broilerinpalat vartaisiin ja ripottele päälle raastettua sitruunankuorta ja silputtua persiljaa. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile.
Sitruuna-krassi-perunasalaatti
Kuudelle
Valmistusaika 20 minuuttia
Valmistusaineet:
700 g uusia perunoita
3 dl kevyttä ranskankermaa
1 sitruunan kuori
4 rkl krassia
suolaa ja pippuria
krassia
Valmistusohjeet
1 Keitä perunat kypsiksi. Jäähdytä, kuori ja pilko.
2 Sekoita ranskankermaan hienoksi raastettu sitruunankuori, krassi, suola ja pippuri.
3 Kääntele perunat kastikkeen joukkoon. Koristele krassilla ja tarjoile.