Nopeat broilerivartaat ja sitruunainen krassi-perunasalaatti

Nopeat broilerivartaat sopivat kesäillan helpoksi ateriaksi.

Broilerivartaat

Kuudelle
Valmistusaika 15 minuuttia

Valmistusaineet:

450 g broilerinfileetä
1 rkl öljyä
1 sitruunan raastettu kuori
3 rkl lehtipersiljaa
suolaa ja pippuria
6 varrastikkua

Valmistusohjeet

1 Leikkaa liha suikaleiksi. Paista fileitä kaikilta reunoilta öljyssä pannulla, kunnes pinta on kullanruskea. Anna jäähtyä hetki.

2 Työnnä broilerinpalat vartaisiin ja ripottele päälle raastettua sitruunankuorta ja silputtua persiljaa. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile.

Sitruuna-krassi-perunasalaatti

Kuudelle
Valmistusaika 20 minuuttia

Valmistusaineet:

700 g uusia perunoita
3 dl kevyttä ranskankermaa
1 sitruunan kuori
4 rkl krassia
suolaa ja pippuria
krassia

Valmistusohjeet

1 Keitä perunat kypsiksi. Jäähdytä, kuori ja pilko.

2 Sekoita ranskankermaan hienoksi raastettu sitruunankuori, krassi, suola ja pippuri.

3 Kääntele perunat kastikkeen joukkoon. Koristele krassilla ja tarjoile.