Lämmin nektariini-kanasalaatti

Mehukas nektariini on sopuisa kaveri broilerille.

Kaksi annosta

Valmistusaineet

2 broilerinfileetä

1 rkl öljyä

4 nektariinia (tai persikkaa)

2 punasipulia

2 rkl öljyä

1 romainesalaatti

Kastike

1 rkl hunajaa

4 rkl balsamiviinietikkaa

6 rkl oliiviöljyä

suolaa ja pippuria

Tarjoiluun

200 g tuoreita herneitä ilman palkoja

100 g haluamaasi juustoa

tuoretta rosmariinia

Valmistusohjeet

1 Leikkaa broileri paloiksi. Levitä päälle öljyä ja paista grillipannulla.

2 Huuhtele nektariinit ja leikkaa lohkoiksi. Kuori punasipuli ja leikkaa viipaleiksi. Paista sipulia hetki pannulla. Huuhtele ja revi salaatti. Nosta salaatti vadille ja kaada päälle nektariinit ja punasipuli.

3 Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin päälle.

4 Ripottele herneet ja murustettu juusto salaatin päälle. Koristele broilerinpalat rosmariinilla ja nosta salaatin päälle.