Mehukas nektariini on sopuisa kaveri broilerille.
Kaksi annosta
Valmistusaineet
2 broilerinfileetä
1 rkl öljyä
4 nektariinia (tai persikkaa)
2 punasipulia
2 rkl öljyä
1 romainesalaatti
Kastike
1 rkl hunajaa
4 rkl balsamiviinietikkaa
6 rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Tarjoiluun
200 g tuoreita herneitä ilman palkoja
100 g haluamaasi juustoa
tuoretta rosmariinia
Valmistusohjeet
1 Leikkaa broileri paloiksi. Levitä päälle öljyä ja paista grillipannulla.
2 Huuhtele nektariinit ja leikkaa lohkoiksi. Kuori punasipuli ja leikkaa viipaleiksi. Paista sipulia hetki pannulla. Huuhtele ja revi salaatti. Nosta salaatti vadille ja kaada päälle nektariinit ja punasipuli.
3 Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin päälle.
4 Ripottele herneet ja murustettu juusto salaatin päälle. Koristele broilerinpalat rosmariinilla ja nosta salaatin päälle.