Kaakao-kesäkurpitsa-vadelmakulho

Valmista smoothiekulho ruokataiteilija Anni Kravin tyyliin.

Kaakao-kesäkurpitsa-vadelmakulho

Ainekset

2 dl vadelmia pakasteesta

1 dl punaherukoita pakasteesta

½ pieni kesäkurpitsa

1 pieni baby-avokado, kivi ja kuori poistettu

1 tl raakakaakaojauhetta

1-3 Medjool-taatelia, makusi mukaan makeutukseksi

1 1/2 dl maustamatonta luomukaurajogurttia tai muuta mieleistäsi kasvijogurttia

Valmistus

Blendaa kaikki smoothiepohjan ainekset tasaiseksi tehosekoittimella. Käytä taateleita makeutukseen oman makusi mukaan. Kaada smoothie kulhoon.

Pinnalle

Koristele haluamallasi tavalla, esimerkiksi mysliä, chia-siemeniä, kaakaonibsejä, kookosta, mehiläisen siitepölyä, tyrnimarjoja, minttua, muutama kesäkurpitsakolmio.

”Aloitan aamuni hitaasti hengitellen ja smoothie bowlia koristellen. Se on pieni meditaatiohetkeni, josta saan hyvän fiiliksen päivään.”

Ruokataiteilija Anni Kravi Fit-lehdessä 12/16.