Valmista smoothiekulho ruokataiteilija Anni Kravin tyyliin.
Kaakao-kesäkurpitsa-vadelmakulho
Ainekset
2 dl vadelmia pakasteesta
1 dl punaherukoita pakasteesta
½ pieni kesäkurpitsa
1 pieni baby-avokado, kivi ja kuori poistettu
1 tl raakakaakaojauhetta
1-3 Medjool-taatelia, makusi mukaan makeutukseksi
1 1/2 dl maustamatonta luomukaurajogurttia tai muuta mieleistäsi kasvijogurttia
Valmistus
Blendaa kaikki smoothiepohjan ainekset tasaiseksi tehosekoittimella. Käytä taateleita makeutukseen oman makusi mukaan. Kaada smoothie kulhoon.
Pinnalle
Koristele haluamallasi tavalla, esimerkiksi mysliä, chia-siemeniä, kaakaonibsejä, kookosta, mehiläisen siitepölyä, tyrnimarjoja, minttua, muutama kesäkurpitsakolmio.
”Aloitan aamuni hitaasti hengitellen ja smoothie bowlia koristellen. Se on pieni meditaatiohetkeni, josta saan hyvän fiiliksen päivään.”
Ruokataiteilija Anni Kravi Fit-lehdessä 12/16.