Lehtikaali tekee kanakeitosta herkullisen vitamiinipommin.
Neljälle
Valmistusaika 40 minuuttia
Valmistusaineet
400 g broileria
2 rkl seesamöljyä
1 cm tuoretta inkivääriä
1 valkosipulinkynsi
2 rkl kalakastiketta
2 rkl soijakastiketta
1 l kana- tai kasvislientä
200 g tuoretta lehtikaalia
75 g riisinuudelia
2 rkl tuoretta minttua
2 rkl tuoretta korianteria
60 g ituja
1 limetti
Valmistusohjeet
1 Paista broilerinpalaset, silputtu valkosipuli ja raastettu inkivääri seesamöljyssä. Lisää kalakastike, soijakastike ja kanaliemi. Anna kiehua hiljalleen 30 minuuttia.
2 Puhdista lehtikaali, poista kova lehtiruoti ja silppua pieneksi. Upota lehtikaali ja nuudelit soppaan, kun keittoaikaa on jäljellä 5 minuuttia.
3 Tarkista, että nuudelit ovat kypsiä, lisää lopuksi minttu ja korianteri. Lisää idut ja purista päälle limetinmehua.