Super ihana viikonloppu!

Perjantaina klo 14 saavuttiin Fit-lehden päätöimittajan Päivin kanssa Hotel Sveitsiin. Meillä oli pari tuntia aikaa laittaa paikat kuntoon ja varmistaa vielä, että kaikki hommat on hoidossa viikonloppua varten.

Klo 17 alkoi ohjelma

Järjestin siis Fit-lehden kanssa Hyvinvointiviikonlopun Hyvinkään Hotelli Sveitsissä. Viikonloppu myytiin loppuun noin viikossa. Enemmänkin olis halukkaita ollut, mutta oli pistettävä lappu luukulle, koska esim. luentosaliin ei olisi mahtunut enempää kuin se 40 ihmistä.

Heti tervetulo-tilaisuudessa huomasin, että koossa on ihana porukka. Erilaisia ihmisiä paikalla, mutta lähes kaikilla samat toiveet viikonloppua kohden: omaa aikaa, hyvää treeniä, hyvää ruokaa, katkeamattomia yöunia.. Sitä, että joku muu hoitaa aikataulut ja osallistujat saavat vain tulla paikalle. 🙂

Vedin viikonlopun aikana yhteensä 6 treeniä, joista kaksi oli kehonhuoltoa. Lisäksi viikonlopussa oli mukana Tempur Suomi, joka piti lauantaina ”Aikuisten unikoulun”. Ja sitten vielä sekä minä, että Päivi pidettiin viikonlopun aikana hyvinvointiluennot.

Olin suunnitellut viikonlopun sisällön niin, että treenit olisi monipuolisia ja vapaa-aikaa olisi myös. Illallinen oli molempina päivinä klo 20, jotta kaikki pääsisi omiin huoneisiin yhdeksän maissa ottamaan rennosti ja ajoissa nukkumaan. 🙂

Lauantain napakka startti klo 7.30 hydrobicilla. 🙂
Mun hyvinvointiluento sunnuntaina, lisäksi luentoja oli myös Päivillä ja Tempurilla. 🙂

Mulla tuli tosi vahvasti lauantaina sellainen olo, että mä haluan tehdä tällaista enemmän. On ihanaa nähdä ihmisiä ihan IRL, eikä vaan somessa. On ihanaa, kuinka konkreettisesti voi saada ihmisille hyvää oloa ja mieltä. Mä myös tykkään ihan älyttömän paljon vetää treenejä porukalle, sekä puhua hyvinvoinnista ja siitä henkisestä puolesta myös.

Sunnuntaina mun hyvinvointiluennon aikana painotin siihen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Siihen, että suorittamalla ja suorittamalla ei saa hyvinvointia. Hyvinvointi on kokonaisuus ja välillä pitää antaa itselleen lupa vain olla, se on myös hyvinvointia. Ei koko ajan tarvitse sykkiä ja suorittaa kotona, työpaikalla ja treeneissä.

Minä ja Päivi, viikonlopun vetäjät! 🙂

Saatiin viikonlopun aikana niin paljon kiitosta osallistujilta, niin paljon viestejä niiltä, jotka eivät päässeet tällä kertaa ja niin paljon motivaatiota ja halua tehdä tällaisia tapahtumia lisää, että LISÄÄ ON LUVASSA!! 😉

Pysykää siis kuulolla, niin mahdutte mukaan seuraavaan tapahtumaan! 🙂

Yksi viikonlopun kohokohdista oli ehdottomasti se, kun Emma ja Tuukka tuli hakemaan mua hotellilta. Emma juoksi mun syliin ihan täysillä ja sitten me halattiin monta monta kertaa. Emmakin puristi mua kaulasta ihan kamalasti ja sanoi, että Emma rakastaa äitiä.

Ihanalla mielellä uuteen viikkoon! 🙂

Monna