Parempi nyt, kuin ennen!

Mä havahduin tällä viikolla sellaiseen asiaan, että mähän oon parempi nyt kuin ennen. 😀 Siis joo, oonhan mä paljon puhunut ja kirjoittanut siitä, että äitiyden ja iän myötä on itsevarmuus kasvanut ja jotenkin on tosi hyvä olo olla just tällainen kuin on. Niin henkisesti, kuin fyysisesti.

Mutta kun Facebook muistutti mua muutamia päiviä sitten kuvasta vuodelta 2014 niin jotenkin sitä kuvaa katsellessani mä oikein havahduin miettimään, että vitsi mä näytän nykyään paljon paremmalta. 😀 Haha! Mulla on suurempi rasvaprosentti ja kiloja varmaan kymmenen enemmän kuin tuossa kuvassa, mutta jotenkin tuo kuva sai mut havahtumaan.

Tämä kuva oli se.

Tiedättekö kun monet sanoo, että haluais näyttää siltä kuin nuorempana näytti? Mutta mulla on jotenkin tullut sellainen olo, että piru vieköön mä en haluais! Mä oon iloinen siitä miltä näytän nyt. Mä oon alkanut kunnioittamaan itseäni ja mun on hyvä olla kehossani ja mun mielestä se näkyy ulos.

Mulla on tän viikon sunnuntaina (6.lokakuuta) synttärit, täytän 39 vuotta. Ens vuonna täytän 40 vuotta! Ikä on monelle sellainen, mitä ei haluta sanoa ääneen. On myös joku hassu tapa, että naisilta ei saa kysyä ikää. Mä en tavallaan ymmärrä miks. Ikä on vain numero ja itse asiassa mä kyllä ajattelen, että nainen (ja mies) on kuin viini – paranee vanhetessaan.. 😉

Ennen ja nyt

Mitä te ootte mieltä itsestänne nyt versus joskus nuorempana? Entä mitä ikä teille merkitsee?

Monna