Seuraajat merkitsee minulle paljon!

Kollegani Laura kirjoitti juuri postauksen Seuraajat eivät merkitse minulle mitään. Laura kirjoitti heti postauksen alkuun, että otsikko oli raflaava. Kun juttua lukee eteenpäin, ymmärtää ettei asia todella ole noin mustavalkoinen hänelle. 🙂

Mutta mun on silti tartuttava tähän aiheeseen. En asetu Lauraa vastaan, vaan kerron oman fiilikseni asiasta. Joka on hyvin erilainen kuin Lauralla.

Hyvää kateutta

Mä tavallaan ihailen sellaista vahvuutta, jota Laurassa on. Hän ei paljon kumartele, vaan kertoo mielipiteensä juuri kuten ne ajattelee. Hän ei mielistele, eikä häntä kiinnosta seuraajiensa mielipiteet. Laura on oman tiensä kulkija ja nämä kaikki asiat, joita tässä sanoin on kehuja. Ne on luonteen piirteitä ja persoonaa, jota mussa ei löydy ja joita ehkä haluaisin vähän löytyvän.

Välillä puhutaan sellaisesta hyvästä kateudesta ja mä voin sanoa olevani Lauralle kateellinen tästä vahvasta suhtautumisesta. Mä haluaisin myös osata sulkea asioita pois, en haluaisi niin monen asian vaikuttavan muhun. Oon vuosien aikana ja varsinkin äidiksi tultua oppinut vihdoin ja viimein olemaan miellyttämättä muita. Mutta se piirre on mussa syvällä ja läheisille, perheelle ja ystäville teen sitä edelleen. Ja myös haluan tehdä. Mun tapa osoittaa rakkautta ystäville ja perheelle on olla mieliksi ja tehdä heidän olonsa hyväksi. Unohtamatta omaa hyvää oloani. 🙂

Mutta te seuraajat

Teidän mielipiteet vaikuttaa muhun. Ne merkitsee mulle. Mä haluan kuunnella mitä teillä on sanottavaa ja haluan lukea teidän yksityisviestejä instagramissa. Mä haluan kuulla jos teillä on toiveita postaus-aiheisiin tai instagramin sisältöön.

Mä rakastan kuulla teidän tarinoita ja kokemuksia. Mun mielestä olis tylsää, jos mä vaan paasaisin täällä enkä kuuntelisi teitä. Mä ajattelen, että mun somekanavani antaa vertaistukea ja se ei mun mielestä olis sitä, jos en kuuntelisi teitä.

Mulle merkitsee tosi paljon teidän mielipiteet. Mä tiedän minkälaisista asioista te pidätte, mitä juttuja te tykkäätte lukea. Jos mä en sitten kirjoittaisi sellaisia postauksia tai tekisi sellaista sisältöä instagramiin, niin ketä mä oikein palvelisin niillä jutuillani?

10 tärkeintä ihmistä

Mulla on olemassa sellainen oma juttu, jota mietin silloin jos jonkun seuraajan kommentti on jotain muuta kuin eriävä mielipide. Silloin, kun musta tuntuu, että tää juttu meinaa mennä ihon alle. Silloin mä mietin, että mulla on 10 tärkeintä ihmistä elämässä, joiden mielipiteillä on merkitystä. Jos tulee paha paikka, mitä mä teen? Millä on merkitystä? Vain niillä kymmenellä ihmisellä.

Mutta silti mun tapani olla somessa on se, että mua kiinnostaa seuraajien mielipiteet. Mä otan välillä siitä takkiini, koska haluan kuitenkin puhua asioista, joista kaikki ei oo samaa mieltä mun kanssa. Välillä multa lähtee seuraajia ja sitten taas tulee lisää. Mutta mä en osaa olla välittämättä. Vaikka mä ehkä voisinkin välittää vähän vähemmän, en silti haluaisi olla välittämättä lainkaan.

Saan välillä viestiä, että älä yritä miellyttää kaikkia jne.. Mutta se ei oo se mitä haluan tai yritän. Joku voi ehkä kokea sen niin, koska välitän mielipiteistä. Mä en halua olla samaa mieltä kaikkien kanssa ja siksi uskallankin sanoa asioita ääneen, joissa tiedän jo suuni avatessa, että tästä ei kaikki pidä. En halua miellyttää kaikkia, mutta haluan silti kuunnella seuraajien mielipiteitä.

Kirjoitin vähän aikaa sitten sisäisestä rauhasta. Se postaus ja siinä käsittelemäni fiilikset myös jollain tapaa liittyy tähän postaukseen. <3

Te merkitsette ja teidän mielipiteenne merkitsee!

Monna