Suurin muutos!

Me julkaistiin Tuukan kanssa meidän ensimmäinen verkkovalmennus Muutos100 vuonna 2015. Se oli sadan päivän verkkovalmennus. Se toimi meiän nettisivujen kautta + sähköpostitse. Tuota Muutos-valmennusta vedettiin monta kertaa, se oli tykätty valmennus. Nyt päätettiin pitkästä aikaa tehdä yhdessä valmennus! Koska se on astetta parempi kuin edeltäjänsä on sen nimi SUURIN MUUTOS. 🙂

Nimeen tuli myös inspiraatiota mun ja Tuukan Perhe Pursiaisen Suurimmasta Pudottajasta. 😉 Tän uuden valmennuksen kohderyhmä on painonpudottajat.

Me halutaan auttaa niitä ihmisiä, jotka haluaa pudottaa painoaan. Me ei haluta pakottaa kaikkia ihmisiä pudottamaan painoaan.. 😉 Mutta koska moni sitä haluaa tehdä, halutaan auttaa siinä ja antaa oikeat välineet sen toteutumiseen.

Meillä on pääperiaatteena se, että mitään pysyvää ja järkevää ei tapahdu lyhyessä ajassa. Mikään pikadieetti ei tue pysyvää elämäntapamuutosta ja sen takia asioita on hyvä opetella hitaasti, mutta varmasti. Tää valmennus kestää 8 viikkoa ja halutaan olla siinä täysillä mukana osallistujien kanssa. Sen vuoksi perustetaan myös suljettu FB-ryhmä ja ollaan yhteydessä valmennettavien kanssa paljon sen kautta.

Valmennus sisältää:

 • 3 eri tasoista harjoitusohjelmaa 8 viikoksi
 • Helppoja ja tehokkaita kotitreenejä videoina
 • Valmiita ruokavalioita sisältäen koko viikon ruuat
 • Herkullisia ja terveellisiä reseptejä
 • Paljon tietoa terveellisestä ravinnosta
 • Viikkohaasteita, joiden avulla on helppo opetella elämäntapamuutosta
 • Suljettu Facebook-ryhmä
 • Valmentajien apu ja tuki 8 viikon ajan
 • Valmennuksen alustana Syke Tribe -treenisovellus puhelimessa

Lisäksi me halutaan antaa kannustinta osallistujille viikkopalkinnoilla, sekä koko valmennuksen kolme prosentuaalisesti painoaan eniten pudottanutta palkitaan rahapalkinnoilla!! Mukana viikkopalkinnoissa on mm. huiput yhteistyökumppanit Nick’s, Foodin ja Polar. Koko valmennuksen suurimmat pudottajat palkitaan seuraavasti:

 • Eniten painoaan pudottanut 500€ (brutto)
 • Toisiksi eniten painoaan pudottanut 200€ (brutto)
 • Kolmanneksi eniten painoaan pudottanut 100€ (brutto)

Valmennukseen osallistuvat saa myös Puhti.fi:n mahtavan verikoe-paketin spesiaalihintaan! Testejä voi ottaa ympäri Suomen Synlabeissa. Tuohon pakettiin kuuluu nämä testit:

Kolme veriarvoa jotka vaikuttavat jaksamiseen

 1. Ferritiini
  Ferritiini on elimistön pääasiallinen raudan varastoija, ja pieni ferritiiniarvo on merkki raudan puutteesta. Raudanpuuteanemia voi aiheuttaa esimerkiksi väsymystä, ahdistuneisuutta tai fyysisiä oireita, esimerkiksi kipuja tai suolisto-ongelmia.
 2. Kilpirauhanen
  Kilpirauhasen toimintaa selvitettäessä mitataan yleisimmin TSH, eli tyreotropiini. Kilpirauhanen vaikuttaa koko kehon toimintaan, sillä se säätelee mm. aineenvaihduntaa ja vaikuttaa vireystilaan ja mielialaan.
 3. D-vitamiini
  D-vitamiini on erityisen tärkeä meille suomalaisille, ja erityisesti talviaikaan jolloin auringosta ei saa riittävästi D-vitamiinia. D-vitamiini vaikuttaa mm. vireystilaan, mielialaan, vastustuskykyyn ja luuston terveyteen.

Valmennuksen ensimmäiset 60 paikkaa on jo myyty! Nyt seuraavat 40 saa valmennuksen hintaan 59€ ja sen jälkeen hinta on ovh. 79€!

Valmennus alkaa 14.lokakuuta ja päättyy juuri mukavasti ennen joulua! 😉 Tuu mukaan ja tee viimeinen elämäntapamuutos! <3

Klikkaa TÄSTÄ ja pääset ostamaan valmennuksen itsellesi!

Monna & Tuukka