Viikon tauko!

Perhe Pursiaisen Suurin pudottaja jatkuu toiset kahdeksan viikkoa! MUTTA me haluttiin ottaa pieni tauko. Väliviikko! Sille on kaksi syytä.

1) Me ollaan molemmat oltu kipeinä. Tuukalla alkoi kurkkukipu viikko sitten ja veto veks. Mulla se alkoi pari päivää sitten ja nyt veto veks. Treeni on jäänyt siis vähemmälle ja muutenkin on tehnyt mieli ottaa rennommin syömistenkin suhteen. Mulla ainakin AINA kun oon kipeenä tekee mieli herkutella ja kattoa leffoja / sarjoja peiton alle maaten.

Me ei olla tekemässä mitään kisadieettiä, eikä tää muutenkaan ole mitään hengenvakavaa, joten pieni tauko tekee hyvää. 😉

2) Mulle henkisesti tekee hyvää ottaa pieni breikki viikottaiseen punnitukseen. Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että vaaka voi olla hyvä motivaattori. Oon myös sitä mieltä, että painonpudotus ei oo yhtä kuin negatiivinen asia, eikä muutenkaan sellainen juttu mitä pitäisi demonisoida koko ajan. MUTTA mä tarvin silti sellaiseen kontrolliin taukoa. Vaikka sitä kontrollia on pitänytkin vain oma kotivaaka, silti tekee mielelle hyvää pitää siitä pieni tauko.

Mä oon muutenkin jotenkin nyt vähän väsynyt. Mulla on vähän sellainen yliannostus-fiilis moneen asiaan ja tuntuu, että ihan sellainen kokonainen vuorokauden breikki asioihin tekis terää! Siispä varasin meiän perheelle mökin viikonlopuksi.

Lähdetään huomenna vuorokaudeksi mökin rauhaan ja kun ollaan saavuttu perille, laitetaan puhelimet kiinni. Luonnon rauha, sauna, hiljaisuus. Perhe. Hyvää ruokaa ja vähän herkkuja. 😉 Nyt mä en kaipaa mitään muuta.

Ens viikolla meinaan olla taas terveenä ja kurkkukipu tiessään! Odotan jo treenejä ja hyvää energistä oloa, kun ei oo kipeenä! <3

Pus ja ihanaa viikonloppua!!

ps. Kurkkaa tämä, jos haluat lähteä mun ja Tuukan valmennukseen mukaan! 😉

Monna