Nyt et oo sit enää koskaan seksikäs..

..tissit roikkuu ja kukaan ei halua sua enää.

Kaupallinen yhteistyö: Change Suomi

Kyselin reilu viikko sitten instagramissa, että onko teille koskaan sanottu jotain seksikkyydestä ja äitiydestä. Siitä, että voiko olla seksikäs enää, kun on äiti? Sain paljon vastauksia. Valitettavasti kaikki vastaukset sisälsi myöntävän vastauksen. Myös mä itse oon kuullut, että ”eihän tollaisia kuvia sovi enää laittaa someen, oothan sentään äiti”.

Otsikko ja tuo jatkolause on yhden seuraajani saama kommentti. Tässä muutama muu esimerkki seuraajiltani:

”Miten sinä viitsit äitinä noin pukeutua, vielä kun on lapsi matkassa mukana. Huoraksihan ne kaikki sinua katsoo. Ihme jos ei lastasi kiusata koulussa.”

”Jos sun mies jättää sut, ni sit oot yksin, luuletko jonkun haluavan sut, kun sulla on pieni lapsi?”

”Kun vauva syntyy, loppuu tollasten vaatteiden käyttö. Ei sitten voi pitää tuollaista mekkoa tai avonaista paitaa. Rinnat pitää olla koko ajan peitossa.”

”Usein kuulen, kun olen rintava nainen, että en voi käyttää paitoja, joissa on avoin kaula-aukko, koska äidit ei sellaisia käytä.”

”Omalta mieheltäni välillä saan kuulla, että et kai sä tuollaisissa vaatteissa lähde, oot kuitenkin äiti hei.

”Sain ekassa raskaudessa kuulla, että et kai sä nyt enää bikineitä käytä. Ei raskaana ollessa sovi käyttää bikineitä.”

”Asutaan pienessä kylässä, jossa ajatustapa on ettei äidit ylipäänsä käy ulkona. Jos sitten käyn, saan pitkiä katseita ja kommentteja miten kehtaat.

”Olet nyt äiti ja pikkumustan helman pitää olla tästä eteenpäin polvien alapuolella.”

”Äidin pitää näyttää äidiltä. Nyt kun olet äiti, ei sinun tarvitse miettiä kiloja, vaan keskittyä lapseen.”

Miksi mä haluan nostaa tällaisia juttuja esiin?

Siksi koska mä haluan nousta barrikaadeille naisten ja äitien puolesta! Mä oon aiemminkin kirjoittanut siitä, että saako äiti olla seksikäs. Oon saanut ihania kommentteja teiltä! Oikeastaan kaikki kommentoineet on olleet sitä mieltä, että TOTTAKAI!!

On kuitenkin selvää, että näin ei kaikki ajattele. Valitettavasti. Mä oon sitä mieltä, että ei ole mitään muottia, johon kaikkien äitien pitäis sopia.

Mä itsekin mietin joskus vauvavuoden aikana, että voinko mä pukeutua jollain tietyllä tavalla edelleen, olenko mä seksikäs vaikka mulla on raskausarpia ja raskaudesta venynyt napa? Mutta enää en mieti niin. Tottakai voin pukeutua ihan niin kuin itse haluan! Tottakai mä oon edelleen seksikäs!

Mä kyselin myös viime viikolla teiltä yhden kuvan alla instagramissa, että tunnetteko te itsenne itsevarmemmaksi jos on kauniit alusvaatteet? Tosi moni vastasi kyllä. Mä itse oon samaa mieltä!

Mun tulee työn takia pidettyä melkein päivittäin urheiluliivejä, mutta kun laitan kauniit alusvaatteet päälle, tulee mulle jotenkin asteen verran naisellisempi olo heti. Vaikka kukaan ei niitä alusvaatteita näkiskään. 😀 Se on vaan se fiilis mikä itselle tulee.

Moni myös sanoi, että itsevarma ja seksikäs olo tulee oikeankokoisista rintaliiveistä! Ja se on muuten niin totta!! Mulla on ollut todella väärän kokoisia liivejä vuosia. Sellaisia, että kun vähän liikkui, niin rinta meinasi tulla ulos kupistaan. 😀 Mutta Changen avulla oon löytänyt oikeasti sopivia liivejä mulle!!

Oli ihana kuulla, että myös moni muu koki Changen palvelun sellaiseksi, että siellä oikeasti katsotaan oikea koko ja oikea malli. Jokainen asiakas kohdataan ja katsotaan rauhassa oikeat mitat. Se on ihan luxusta!!

***

Mitä teille herää mieleen tästä aiheesta? Ootteko te saaneet samanlaisia kommentteja, kuin nuo yllä olevat?

Ihanaa päivää kaikille! <3 Ollaan jokainen just sellaisia kuin ollaan! Seksikkäitä just omalla tavallamme!

Monna