Somekouluttaja Monna Pursiainen

Kaupallinen yhteistyö: Uma Workspace

Viimeisen vuoden aikana oon saanut yhden osa-alueen mun työn sisältöön lisää. Somekouluttaja – se on yksi mun työtehtävistäni. Ja pidän siitä työtehtävästä TODELLA paljon!!

Me perustettiin Johannan kanssa Vaikuttajatapahtumat marraskuussa 2018. No oikeastaan siis perustettiin se kyllä jo lokakuussa, mutta marraskuussa julkaistiin tieto.

Alkuun me keskityttiin järjestämään tapahtumia yrityksille. Esimerkiksi erilaisia lanseeraustilaisuuksia, jotka tuotettiin ja tehtiin yrityksen tarpeiden mukaan ja joihin sitten kutsuttiin paikalle somevaikuttajia.

somekouluttaja

Tänä vuonna me otettiin tapahtumien rinnalle koulutukset. Ensimmäinen Somepaja meillä olikin heti helmikuussa. Ensimmäinen Somepaja myytiin loppuun parissa päivässä ja päätettiin järjestää pian toinen, joka myös myytiin loppuun. Keväällä oli siis kaksi ja nyt parin viikon päästä on taas seuraava. 🙂

Somepajan sisältö on seuraava:

Miten rakentaa menestyvä henkilöbrändi somessa / Miten saada oma yritystili kiinnostavaksi? 

Koulutus sopii hyvin vaikuttajille, asiantuntijoille ja pienyrittäjille, jotka ovat kiinnostuneet henkilöbrändin kehittämisestä somessa. Koulutuksen sisältö:

KUINKA KEHITTYÄ SOMEN AMMATTILAISEKSI? EROTU JOUKOSTA – TEE VAIKUTUS!
🔺 Miten rakentaa menestyvä henkilöbrändi somessa – Miten saada oma sometili kiinnostavaksi
🔺 Mitä ja miten somekanavia kannattaa hyödyntää vaikuttajana, asiantuntijana tai yrittäjänä
🔺 Kuinka tehdä sisältöstrategia ja -suunnitelma – Kuinka muuttaa sometekeminen tuloiksi

TÄSTÄ voi lukea lisää ja ilmoittautua! 🙂 Koulutuksen hinta on 89€ ja koulutus järjestetään siis 28.syyskuuta klo 10-14.

somekouluttaja

Meillä oli pari viikkoa sitten koulutus, jonka sisältö oli Kaupallistaminen ja mediakortti, kuinka tienata somevaikuttajana. Meillä on syksyn aikana vielä tämän menneen koulutuksen ja tulevan Somepajan lisäksi kaksi koulutusta;

  • Kuvauskoulu
  • SEO-optimointi & Google Analytics

Kaikki syksyn tällaiset isot koulutukset pidetään Helsingissä ihan super upeassa coworking-tilassa Uma Workspace Teurastamossa. Nää tän postauksen kaikki kuvat sieltä.

Lisäksi meillä pyörii syksyn ajan kaksi Vaikuttajan intensiiviryhmää. Nää molemmat ryhmät myytiin loppuun heti ja muutama paikka vielä päälle. 😉 Ens keväänä on myös tulossa intensiiviryhmät, jotka starttaa tammikuussa. Ilmoitetaan heti, kun myynti niihin alkaa.

Koulutus-sisällöistä voi käydä lukemassa lisää täältä.

somekouluttaja

Mä tykkään tosi paljon siitä, että voin auttaa ihmisiä eteenpäin. On ihana, kun voi antaa konkreettisia neuvoja, että tee näin ja tee noin, niin saat tuota ja tätä. Intensiiviryhmäläiset on ihanan motivoituneita ja on upeeta nähdä heissä sitä paloa tekemiseen.

On myös ihan konkretian tasolla upeeta, kun intensiiviryhmäläiset kertoo ”joo nyt kun tein noiden teidän ohjeiden perusteella, mulla nousi seuraajat parilla sadalla kuukaudessa” !! Siis wau!!

Somepajojen ja muiden isojen ryhmäkoulutuspäivien jälkeen on myös ihan kaikkensa antanut olo. Kun ihmiset lähtee koulutuksista pois suuri hymy kasvoillaan ja kiittelevät vuolaasti, se tuntuu ihan älyttömän hyvältä! Kun tiedän, että intensiiviryhmiin tullaan Turusta ja Tampereelta asti kerran kuussa meiän koulutuksia varten Helsinkiin ja kun toissa viikonlopun koulutukseen yksi osallistuja tuli aamulla Joensuusta asti, tiedän tekeväni jotain oikein. 🙂 <3

somekouluttaja

Muistatteko kun joskus keväällä sanoin, että mulla on muutama haave ammatillisesti? Kyllä se on haaveena ja tulevaisuuden suunnitelmana, että näitä koulutuksia saan pitää vielä jatkossa ja ehkä jopa enemmän! 🙂

Monna

Pst. Lue lisää Vaikuttajatapahtumista täältä. 🙂