8 viikkoa lisää!

Tänään päättyi ensimmäiset 8 viikkoa Perhe Pursiaisen Suurimmasta Pudottajasta! 🙂 Niinhän siinä kävi, kuten ajattelinkin… Tuukka meni ja otti voiton! Tuukka pudotti ekan 8 viikon aikana huikeat 4,7kg!! Lähtöpainosta se oli -4,8% !

Mulla pudotus oli kokonaisuudessaan -2,2kg. Viime viikosta ei siis tipahtanut kuin 100g lisää. 🙂 MUTTA mä oon silti tosi tyytyväinen jo tähän ensimmäiseen kahdekssaan viikkoon! Kaiken kaikkiaan multa kuitenkin lähti sen viis ja puol jauhelihapakettia pois. 😉 😀 On se aika kiva määrä ja sen tuntee kropassa, näkee peilissä ja tuntee myös vaatteissa.

Ja tosiaankin! Me päätettiin jo viime viikolla, että homma jatkuu toiset 8 viikkoa!

Mä haluan vähän muuttaa vielä sisältöä ekasta 8 viikosta. Ja sen avulla ehkä vähän vielä buustata tätä mun pudotusta. 😉 Aionkin ottaa säännöllisesti viikkoihin lisää aerobista liikuntaa. Se on nyt nimittäin ainoa asia, joka ”puuttuu”. Mä syön säännöllisesti ja riittävästi, treenaan salilla ja kehonpainolla, syön herkkuja vain kerran viikossa. Joten uskon aerobisen liikunnan lisäämisen olevan hyvä buusteri seuraavalle kahdeksalle viikolle! 🙂

Laitoin jo ens viikolle kalenteriin aerobiset ylös, jotta ne tulee tehtyä. Mulle parasta aerobista liikuntaa on sellainen n.45min pituinen reipastahtinen kävelylenkki. Joten meinaan ens viikolla ainakin kahtena aamuna laittaa lenkkikuteet päälle heti aamusta ja kun oon vienyt Emman päiväkotiin kierrän 45min lenkin kautta kotiin töiden pariin.

***

Mitäs te ootte mieltä, pitäiskö meiän ottaa joku tavoiteltava palkinto tähän seuraavaan kahdeksaan viikkoon? 😉

Monna

*Ulkokuvat: Hanna Linnakko / Fit-lehti