Yhden jauhelihapaketin verran..

..lähti viikossa pois. Eli 400g. Mun mielestä on tosi hauskaa ja havainnoillistavaa katsoa välillä painon muutoksia ihan konkreettisin esimerkein. Tänään aamulla oli taas meidän Perhe Pursiaisen Suurimman Pudottajan viikkopunnituksen aika. Mulla vaaka näytti -400g viime viikosta ja Tuukalla -1kg. 🙂

Tämän verran tipahti mulla viime viikon mittauksesta tähän päivään.

Meillä on nyt viikko jäljellä tätä meidän skabaa! 😀 Mä uskon aika vahvasti, että Tuukka on se joka vie voiton. Koska se on tällä hetkellä johdossa ja en usko, että viikossa teen sellaista pudotusta, että enää päihittäisin Tuukan. Mutta ei se haittaa yhtään! Mielelläni suon voiton Tuukalle! <3

Kuten Tuukkakin kirjoitti tänään sen instagramiin, projekti tulee jatkumaan vaikkei enää tätä varsinaista kilpailua oo sitten enää. Vai pitäisköhän meidän vielä lisätä toiset 8 viikkoa? Mitä ootte mieltä? 😉

Mä oon edelleen tosi iloinen, että me aloitettiin Tuukan kanssa tällainen juttu! Se on innostanut meitä molempia treenaamaan taas enemmän ja oikeasti keskittymään siihen mitä syö. Ja mikä parasta, tässä on motivaatio pysynyt yllä joka viikko! Kertaakaan ei oo kumpikaan meistä sanonut, että äh lopetetaan koko homma!

Miksi ollaan tällä kertaa onnistuttu?

Mä uskon, että se johtuu siitä ettei meillä oo varsinaisesti mitään kieltolistoja! On oikeasti helppo elää arkisin ilman herkkuja, kun tietää sen yhden herkkupäivän taas tulevan pian. Kun mitään ruoka-aineita oo kiellettyjen listalla, ei tuu mitään sellaista ahdistusta siitä mitä söis. Kaikkea saa syödä! Ja tietysti se johtuu myös ehdottomasti siitä, että me molemmat tunnetaan olomme nyt paremmaksi kuin 7 viikkoa sitten.

On ihana fiilis, kun kroppa voi paremmin ja energiaa on enemmän. On ihana fiilis, kun maha ei oo turvonnut ja housun ylin nappi menee kivasti kiinni. Mä oon nyt tän 7 viikon aikana pudottanut 2,1kg. Kun sen nään tuossa, se ei tunnu isolta pudotukselta. Mutta tunnen kropassani sen ja näen peilissä. Ja sitten vielä kun tästäkin teen konkreettisen esimerkin, se tuntuu ihan kivalta pudotukselta! 🙂

Tämän verran on lähtenyt 7 viikossa. 5 Oivariini-pakettia ja 1 Toblerone! 😉

Ootteko te koskaan tehneet tällaisia konkreettisia esimerkkejä omasta pudotuksestanne? Kannattaa kokeilla! 🙂 Se on aika motivoivaa!

Ja hei!! Meidän Suurin Muutos -valmennuksen ensimmäiset 50 paikkaa meni heti! Päätettiin laittaa vielä yksi tarjoushinta ennen kuin hinta nousee normaaliksi (79€). Eli nyt valmennuksen voi vielä seuraavat 50 osallistujaa ostaa hintaan 59€!! TÄSTÄ pääset lukemaan tuosta 8 viikon valmennuksesta lisää! Ehkä säkin haluat pudottaa muutaman tuollaisen Oivariini-paketin? 😉

Ihanaa päivää!!

Monna