Koko perhe samalla kampaajalla!

Me ollaan käyty jo vuosia koko perhe samalla kampaajalla. Minä, Tuukka, mun äiti, mun veli, mun täti, mun serkku ja nyt myös Emma. ❤ Laura on mun mielestä (ja näköjään koko mun lähiperheen mielestä) paras kampaaja ikinä! 😀 

Lauran äitiysloman ajan mä kävin Jennalla, joka oli myös todella hyvä kampaaja ja ihana ihminen! ❤ Mutta kun Laura palasi äitiyslomalta tänä keväänä, halusin toki palata hänen kampaajan penkkiin pikimmiten.

Innoissaan koko perhe kampaajalle! 😉

Eilen käytiin koko perhe Lauran käsittelyssä Kurvi Hair Premieressä. Ensin Laura siisti Tuukan hiukset, leikkasi ”muotitukan” kuntoon, kuten Tuukka sanoo. 😀 Sen jälkeen penkkiin pääsi Emma!

Laura on kerran aiemminkin leikannut Emman otsiksen, mutta nyt Emma pääsi ihan kunnon käsittelyyn ja sai hienon kapan ylleen leikkauksen ajaksi. Emma oli silmin nähden innoissaan. Mua ihan säälitti, kun hän oli niin tosissaan siinä kampaajan penkissä. ❤

Ennen kuin leikkaus alkoi, Emma hihitti itsekseen peilikuvalleen. ❤

Valmiit tapaukset ❤

Kun Tuukka ja Emma oli valmiita, lähtivät he retkelle keskustaan ja mä siirryin Lauran käsittelyyn.

Me aloitettiin mun hiusten vaalentamisprojekti jo kesällä. Pienin askelin kohti kaunista puhtaan vaaleaa. Eilen Laura laputti mun hiukset kokonaan. Eli laittoi vaalennusaineen koko päähän, mutta teki sen foliolapuilla, jotta päänahka sais olla rauhassa.

Tää käsittelytapa on mulle paras! Mulla on tosi herkkä ja kuiva päänahka ja se vaalennusaine suoraan päänahkaan tekee ihan hiton kipeetä. Onneks Laura osaa asiansa ja tiesi miten saa kauniin lopputuloksen polttamatta päänahkaa. 😉

Ennen ja jälkeen ❤

Niin kaunis väri tuli!! ❤ Laura tasoitti vähän mun latvoja, mutta muuten ei pituuteen koskettu. 🙂

Emma ennen ja jälkeen ❤
Ja koko perheen uudet frisyyrit ❤

Laura on myös tosi taitava lettihommissa! 😀 Mä melkein aina pyydän jonkun ihanan letin viimeistelyksi. Tällainen tuli tällä kertaa:

Niin hieno!! ❤

***

Me kyllä suositellaan koko perhe Lauraa ihan täydestä sydämestä!! ❤ ❤ ❤ 

Laura tekee 3 päivää viikossa Kurvi Hair Premieressä Sörnäisissä ja 2 päivää viikosta Vihdin Hiusfriikissä. Että jos tarvitset kampauksia, väriä, leikkauksia, miehelle, lapselle, naiselle, you name it -> ni hoituu kyllä!! 😉 ❤

Mä sain matkaan mukaan vielä ihania Eleven Australian tuotteita, jotka on nyt just mun hiuksille sopivia. Shampoo ja hoitoaine, on väriä kylmemmäksi taittavia ja kosteuttavia. Ja sitten tuo Leave-In Spray on hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka on myös tietysti omiaan värikäsitellyille hiuksille tuomaan kosteutta. Toi Keep My Curl-cream on tarkoitettu luonnonkiharalle hiukselle, jota oikeasti nyt innoissani pääsen testaamaan! Sitä puristellaan pyyhekuiviin hiuksiin ja sen pitäisi korostaa omaa luonnonkiharaa hiusta! ❤

***

Ihanaa sunnuntaita kaikille! ❤

Monna