Kumpi johtaa Suurinta Pudottajaa?

Tervepä teve! Mun mielestä on hauskaa, kun te laitatte mulle viestiä IG:n directissä, että joko ootte käyneet puntarilla ja missäs tän viikon mittaustulos viipyy. 😀 Siis ihana, kun te ootte tästä meidän Perhe Pursiaisen Suurimmasta Pudottajasta näin fiiliksissä meiän mukana! 🙂

Tällä viikolla mulla värähti vaaka parin viikon värähtelemättömyyden jälkeen alaspäin!! JEE!! Tosin -200g vain, mutta eipä se haittaa! Joka tapauksessa alaspäin!

Mulla on myös edelleen koko ajan parempi fiilis mun kropassa. Vaikka vaaka ei reagoikaan niin suuresti, oon huomannut kehonkoostumuksessa muutosta. Sellainen höttöfiilis on poissa ja myös jonkinlainen turvotus on poissa.

Mutta mikä on siis tilanne??

Tänään meidän Suurinta Pudotusta on takana 5 viikkoa. Mä oon pudottanut painoa -1,6kg ja Tuukka on pudottanut -2,4kg. Eli Tuukka johtaa kiloissa! Itse asiassa, Tuukka johtaa myös prosentuaalisesti! Tuukan prosentuaalinen pudotus on 2,4% lähtöpainosta tähän hetkeen ja mun on 2%.

Mulla on sellainen fiilis, että en todellakaan halua lopettaa tätä 3 viikon kuluttua!! Tää 8 viikkoa on super super hyvä startti ja nyt tän ekan viiden viikon aikana mulla on herännyt sellainen muutaman vuoden piilossa ollut treenimotivaatio ja sokerikoukku on myös selätetty! Ihan super!

Mun on pakko olla teille myös rehellinen!! Mä nimittäin söin viime viikonloppuna kahtena päivänä herkkuja! 😀 Vaikka piti syödä vain yhtenä. Meillä oli meidän vuosittainen ystäväporukan tapaaminen ja siellä tuli nautittua muutama siideri, seuraavana päivänä sitten teki mieli ostaa vähän herkkuja, vaikka jo perjantaina oli ollut varsinainen karkkipäivä.

Mutta! Koska edelleen kyse on hyvällä mielellä tekemisestä, on ihan turha soimata itseään jos jollain viikolla tekee vähän toisin kuin ”pitäisi”. 🙂 Sitä paitsi puntari näytti joka tapauksessa -200g, joten ei tässä ihan metsään menty! 😉

Me päätettiin Tuukan kanssa, että me halutaan nyt julkaista pitkästä aikaa yhteinen valmennus!! Meiän ensimmäinen yhteinen verkkovalmennus oli vuonna 2015, sen nimi oli Muutos. Tämä lokakuussa starttaava valmennus kantaa nimeä Suurin Muutos! Se tuli myyntiin tänään ja ekat 50 saa sen hintaan 49€ (ovh 79€)!! Tuo valmennus tulee olemaan 8 viikkoa pitkä. TÄSTÄ voit käydä lukemassa lisää! <3

Ihanaa viikonloppua!!

Monna