-1,5kg neljässä viikossa

Neljä viikkoa on nyt takana Perhe Pursiaisen Suurinta pudottajaa. Tänään aamulla oli taas punnitus. Mun painoni oli pysynyt samassa, mitä viime viikon perjantaina. Eli ei pudotusta, eikä nousua. Yhteensä paino on tippunut nyt 1,5kg tän neljän viikon aikana. Se ei oo mikään huima määrä, mutta koska mä en pelkästään vaakaa kuitenkaan halua edelleenkään tuijottaa, voin kertoa, että muutosta on tapahtunut pääkopassa, fiiliksessä ja peilikuvassa. 🙂 Niin ja tietysti siis myös tossa painossa.

Mä oon tosi malttamaton tyyppi! Ja koska mä kuitenkin haluan muutaman kilon karistaa nyt kesän (ja loppukevään) aikana tulleista ns. ylimääräisistä, niin tottakai se ihan pikkuisen harmittaa ettei se puntari värähdäkään joka viikko alaspäin. Mutta koska mä tiedän, että teen kaiken mitä voin, en oo millään tapaa pettynyt itseeni tai tulokseen tän kuukauden aikana.

Mulla on edelleen pysynyt ne herkut kaupan hyllyillä arkisin ja vaan yhtenä päivänä viikossa oon herkutellut. Tästä oon ehkä eniten ylpeä!! Karkkikoukku oli nimittäin aika suuri kesällä! 😀

Treenimääriä on vaikeampi pitää yllä samaan tahtiin kuin lomalla! Sen myönnän myös! Esimerkiksi eilen mun piti käydä tekemässä 45min pituinen lenkki Emman tanssikoulun aikana, mutta toisin kävi. 😀 Emma ei ollutkaan sitä mieltä, että jää yksin tanssitunnille, joten minä vedin sivulaukkaa ja muurahaiskävelyä sitten 3-5 v. tyttöjen kanssa jumppasalissa. Toisaalta tulihan siinäkin vähän liikuttua. 😉

Mun on kaikkein vaikein lopettaa työpäivä tarpeeksi aikaisin, että ehtisin käydä salilla ennen kuin haen Emman. Se on varmaan se vaikein osuus! Sali tai reipas kävelylenkki tai mikään vaan treeni, kun niitä tulis se 3 kertaa viikossa, niin uskon puntarinkin värähtävän ens viikolla alaspäin.

Meinaankin nyt tänään mennä joko salille tai lenkille, tai tehdä jonkun kehonpainotreenin kotona ennen kuin haen Emman päiväkodista. Edellinen treeni on kuitenkin sunnuntaina, joten siitä on jo vähän liian monta päivää.

Joka päivä tulee tehtyä jotain aktiivista tosin. Koirien kanssa lenkkeilyä, Emman kanssa peuhaamista ja riehumista, treenikuvauksia jne.. Mutta ei ne tietysti oo mitään selkeitä urheilusuorituksia. 😀 Nää on mulle itselleni sellaisia juttuja, joita en voi yrittää selittää itselleni treeneiksi. 😉 Ja haluan myös olla rehellinen näissä asioissa, on ihan turha ”huijata itseään” selittämällä, että joo kävelinhän mä juna-asemalle ja takas. 😀

***

Täytyy myös muistaa tietysti sellainen tosiasia, että vaikka jonkun silmissä mulla olis helposti mistä tiputtaa, on mun lähtöpaino kuitenkin sellainen ettei siitä voi lähteä viittä kiloa viikossa. 🙂 Tai jos lähtisi, se ei olis terveellistä eikä pysyvää lopputulosta.

Vaikka tällaiselle nyt_heti_kaikki_tänne -tyypille hidas eteneminen voi olla joskus vähän haasteellista.. 😉 Niin mun pitää muistaa, että koko ajan teen oikeita ja hyviä asioita. Mun iho voi paremmin, vatsa voi paremmin ja mulla on energiaa taas enemmän, kun sokeri ei väsytä.

Hei, muuten!! Mun ja Fit-lehden Hyvinvointiviikonloppuun on enää pari huonetta vapaana! Kannattaa siis toimia nopeesti jos haluaa mukaan! <3

***

Kivaa viikonloppua kaikille!!

Monna