Hyvinvointiviikonloppu Fit + Monna

JEE!! ūüôā Lokakuussa j√§rk√§t√§√§n Fit-lehden lukijoille ja teille mun rakkaille seuraajilleni hyvinvointiviikonloppu.

11.-13.10.2019 järkätään tuo tapahtuma, jonka aikana treenataan, kokoonnutaan workshoppeihin ja kuullaan hyvinvointiluentoja. Mä vastaan viikonlopun treeneistä ja kehonhuollosta. Viikonlopun aikana kuullaan myös luento mm. Tempurilta nukkumisergonomiasta ja palautumisesta. Lisäksi Fit-lehden päätoimittaja Päivi Ekola puhuu siitä, että kiireisessä arjessa voi tehdä monia liikunnallisia valintoja, vaikkei salille ehtisikään. Viikonlopun aikana puhutaan myös ravinnosta ja sen merkityksestä hyvinvointiin.

Tapahtuma alkaa perjantaina alkuillasta sis√§√§nkirjautumisella hotelliin ja p√§√§ttyy sunnuntaina puoliltap√§ivin hotellista uloskirjautumisen yhteydess√§. Hyvinvointiviikonloppu sis√§lt√§√§ ohjelman ja majoituksen lis√§ksi puolihoidon; eli aamiaiset, illalliset sek√§ lounaan lauantaina. Fit j√§rjest√§√§ tapahtuman yhteisty√∂ss√§ Hotelli Sveitsin ja Tempurin kanssa. Tarkempi ohjelma julkaistaan viel√§ l√§hemp√§n√§ tapahtumaa. ūüôā

Hotel Sveitsi on mulle tuttu paikka, oon ollut siellä parikin kertaa! Se on aivan ihana kokonaisuus ja super kivaa, että tää hyvinvointiviikonloppu on juuri siellä!! Siellä on ihanat huoneet ja super hyvä ruoka! Ja muutenkin kyllä puitteet niin kohillaan että!

Hyvinvointiviikonlopun hinta on 165‚ā¨ / henkil√∂ jaetussa kahden hengen huoneessa. Mik√§li osallistuja haluaa kahden hengen huoneen yhdelle, hinta on 250‚ā¨.¬†Huomioithan, ett√§ ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitettu m√§√§r√§. Fokus Media Finland laskuttaa osallistumisen, kun ilmoittautuminen on vastaanotettu.

T√ĄST√Ą p√§√§see ilmoittautumaan! ūüôā Mukaan mahtuu 30 ja nyt on myyty 20 paikkaa. Eli jos haluaa mukaan, kannattaa ilmoittautua ASAP! ūüėČ

Kuva: Petri Mast

***

Jee!! Mä oon kyllä ihan jo innoissani tosta viikonlopusta!! On tosi huikeeta päästä tekemään tällainen hyvinvointiviikonloppu ekaa kertaa!! <3 <3

Toivottavasti n√§hd√§√§n siell√§! ūüėČ

Monna