Koti on BEST!

Mulla tulee sellaisia onnen ryöpsähdyksiä aina kotona. Esimerkiksi lauantaina illalla, kun oltiin käyty saunassa ja pistin Emman huoneen verhoja kiinni ja meiän makkarin verhoja kiinni, sytytin lukulampun mun yöpöydän päälle ja Emmalle pupu-yövalon sen huoneeseen. Kävelin alas rappusia olohuoneeseen ja siellä Emma ja Tuukka riekkui sohvalla ja puki Emmalle yöpukua päälle, koirat köllötti vieressä.

Tää koko tilanne, joka kesti ehkä n.5min oli mulle se onnen ryöpsähdys. Tuntui, että on ihana olla täällä, meiän omassa kodissa. Tulee sellainen ihanan turvallinen olo jotenkin. Tää on meiän kotikolo, minne ei kukaan muu pääse. 😀 Tai no siis pääsee soittamalla ovikelloa ja kutsuttuna kylään.. 😉

Tiedättekö mitä mä tarkoitan? Oon joskus aiemminkin puhunut siitä tunteesta, että kun tulee vaikka töistä tai jostain ruokakaupasta tms illalla kotiin ja sulkee oven perässä, tulee sellainen turvan tuntu. Sellainen lämmin ja rauhallinen olo, täällä me ollaan koko meiän pieni perhe turvassa ja onnellisia.

Kotisiivous

Meillä on käynyt nyt helmikuusta lähtien Stella Kotisiivouksesta kerran kuussa siivooja. Se on ollut kyllä aivan ihana asia. Just sanoin Tuukalle viime siivouksen jälkeen, että yks varmaan ihanimpia ”luxustuntemuksia” siivouksen jälkeen on se, kun illalla saa kömpiä puhtaisiin lakanoihin. Niin, että ei oo ite tarvinut niitä vaihtaa.. 😉

Oon myös ite rentoutunut sen asian kanssa, että pitäis siivota ennen kuin siivoja tulee siivomaan.. 😀 Haha! Ekaa kertaa varten oli sellanen fiilis! On ihanaa, kun siivooja siistii kraanat ja hanat ja kaakelitkin kylpyhuoneesta. Siivojan jälki on sellaista, mitä ei ite ihan joka viikkoisella perussiivouksella saa aikaan. 😀

Tässä alla on tällainen Kokemuksia.fi:n tekemä videohaastattelu, miltä kotisiivous tuntuu meiän mielestä. 🙂

”Tämä on sellainen asia, josta en luovu” – Monnan kotona Stellan kotisiivous on jatkossakin

Monnan perheessä ei olla hevillä luopumassa Stellan kotisiivouksesta. 👨‍👩‍👧 Heilläkin on huomattu, että hyvän siivouksen huomaa helposti esimerkiksi hanoista! 💛

Publiée par Stella sur Dimanche 11 août 2019

 

Emman huoneen uus ilme

Mä oon jo pidempään miettinyt, että haluaisin Emman huoneeseen yhden seinän tapetilla. Nyt pistettiin vihdoin hihat heilumaan ja tapetoin mun appiukon kanssa Emman huoneesta yhden seinän ihanalla hevostapetilla. <3

Tätä tapettia saa Lekmeriltä TÄSTÄ.

Viime viikolla meillä kävi taas meidän ihana siivoojamme perjantaina ja koti onkin ihan putsplankkina taas. <3 Jouluun asti on siivoukset varattuna kalenterissa ja oon toivonut siivoukset lähes joka kerta tiettyjen juttujen lähelle. Kuten mun synttärien, Emman synttärien ja joulun. 🙂

Ihanaa viikon starttia kaikille! <3

Monna