Perhe Pursiaisen Suurin Pudottaja

Hahaa! 😀 Me sovittiin Tuukan kanssa, ettĂ€ torstaina aamusta mennÀÀn ottamaan molempien aamupainot vaa’alle ja sitten alkaa Perhe Pursiaisen Suurin Pudottaja. 

Homma etenee nyt siis niin, ettÀ tÀstÀ eteenpÀin 2 kk me kÀydÀÀn kerran viikossa puntarilla ja kirjataan vaakalukemat ylös. Kun  2 kk on takana katsotaan kumpi meistÀ pudotti prosentuaalisesti enemmÀn omaan lÀhtöpainoon nÀhden. TÀn pari kuukautta tsempataan toisiamme treenaamaan ja etenkin syömÀÀn terveellisemmin.

Rehellisesti sanottuna, meillĂ€ on molemmilla kertynyt ”vĂ€hĂ€n ylimÀÀrĂ€istĂ€” tĂ€ssĂ€ kevÀÀn ja kesĂ€n aikana. Vaikka aina puhutaan (kuten minĂ€kin puhun), ettĂ€ vaakalukema ei kerro kaikkea, kertoo se silti jotain. Se on mittari, jolla voi esim. itseÀÀn verrata itseensĂ€. 🙂 Normaalipainoisen ihmisen ei kannata vertailla omaa painoaan toiseen normaalipainoiseen, sillĂ€ joku toinen 70kg voi nĂ€yttÀÀ tĂ€ysin erilaiselta kuin toinen 70kg. Kehonkoostumus merkitsee niin paljon.

Mutta kuitenkin minĂ€ ja Tuukka tiedetÀÀn mitĂ€ me ollaan aikuisiĂ€llĂ€ painettu silloin, kun ollaan oltu ns. parhaimmassa tikissĂ€. Nyt tiedetÀÀn paljonko me painetaan tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ ja voidaan vĂ€hĂ€n vertailla nĂ€itĂ€ lukemia aiempaan omaan painoon. Mulle itselleni paino ei sinÀÀnsĂ€ merkitse, eikĂ€ se tosiaan kerro kaikkea. MUTTA! TiedĂ€n ja tunnen olossani, kun ”pari ylimÀÀrĂ€istĂ€ kiloa” on vaihtunut vĂ€hĂ€n suuremmaksi mÀÀrĂ€ksi. 😀

Vaikka en havittele sitÀ painomÀÀrÀÀ (eikÀ Tuukkakaan) mitÀ meillÀ on silloin ollut, kun treenattiin 5-6krt viikossa ja syötiin tosi tarkasti, niin se olo mikÀ on kropassa nyt ei oo kiva. MÀ haluan ehdottomasti pudottaa muutaman kilon, en kiellÀ sitÀ. En tahdo pudottaa painoa sen vuoksi mitÀ vaaka nÀyttÀÀ, vaan sen vuoksi mikÀ olo mulla on omassa kropassa. MÀ en tykkÀÀ siitÀ, ettÀ vaatteet kiristÀÀ. En myöskÀÀn tykkÀÀ siitÀ, ettÀ olo on jotenkin tukkoinen.

Ollaan molemmat jo kesĂ€loman aikana pÀÀsty hyvin treenaamisen makuun, joten se tahti halutaan pitÀÀ yllĂ€. Mutta me ollaan molemmat pÀÀsty kesĂ€lomalla myös oikein hyvin irtokarkkien, jÀÀtelön ja pullan makuun.. 😉 Haha! SiitĂ€ halutaan eroon. Tai no ei kokonaan! 80/20 on se menetelmĂ€ millĂ€ mĂ€ pelaan! Tuukasta en oo varma, se saattaa jopa tehdĂ€ totaalilakon esim. herkkuihin. MĂ€ tiedĂ€n, ettĂ€ mulle se ei toimi. Jos kiellĂ€n herkut kokonaan, mietin niitĂ€ koko ajan. SiksipĂ€ sallin itelleni herkkuhetken kerran viikossa.

Muuten meinaan mennÀ ihan vaan siistimÀllÀ vÀhÀn syömisiÀ ja treenaamalla n.3 kertaa viikossa minimissÀÀn.

EttĂ€ tĂ€llaista projektia tĂ€hĂ€n lomaltapaluuseen! 😉 Me pĂ€ivitellÀÀn Tuukan kanssa molemmat IG:ssĂ€ kuulumisia tĂ€hĂ€n liittyen, joten pistĂ€ meiĂ€n tilit seurantaan: @monnapursiainen ja @tuukkapursiainen

Monna