Kesälomakuulumisia!

Kolmas kesälomaviikko menossa ja täytyy kyllä sanoa, että on ollut jotenkin tosi onnistunut ja ihana loma! Ollaan oltu paljon mökillä (kahdella eri), oltu kotona ja sieltä tehty retkiä ja juttuja, käyty laivalla, Turussa, Vierumäellä ja vaikka missä. 😀 Vielä olis puoltoista viikkoa lomaa jäljellä.

Ens viikolla mulla on kaks työpäivää, mutta sitten taas loppu viikko lomailua. Varsinaisesti töihinpaluu on vasta 1.8., kun Emman päiväkoti alkaa. Siihen asti jatketaan lomailua ja vähän tosiaan töitä myös tiedossa. Toisaalta on ollut jotenkin niin mukavaa, että ei yhtään haittaa tehdä töitä pari päivää välissä.

Tässä vähän meiän lomakuulumisia:

Eka lomaviikko oltiin Forssan lähellä Tammelassa ihanalla vuokramökillä.

Tokalla lomaviikolla oltiin kotona ja sieltä käsin tehtiin erilaisia retkiä alkuviikosta. Vietettiin myös meiän hääpäivää silloin. Tokan viikon lopulla lähettiin Turun kautta päiväristeilylle ja sieltä yöksi Turkuun. Sitten päiväksi ja yöksi Vierumäelle. Vierumäellä olis voinut olla hyvin vielä toisen yön, niin paljon olis ollut tekemistä!

Turussa yövyttiin Seurahuoneella, oli ihan super ihana sänky!!
Laivalla päikkärit koko perheen kesken. 🙂
Vierumäellä riitti intoa! 🙂

Ja koirahuone mahdollinen! <3

Täällä temppuparkissa Emma olis ollut vaikka koko päivän.

Vierumäeltä me suunnattiin Nurmekseen ja täällä ollaan edelleen. On jotenkin tosi rento ja ihana olla täällä. Ollaan käyty muutamana päivänä salilla Nurmeksessa, muuten ollaan puuhailtu yhdessä Emman mummin ja vaarin (eli Tuukan vanhempien) kanssa mökillä.

Ens viikolla olis tarkoitus käydä vielä ainakin Lintsillä ja ehkä Suomenlinnassakin. Saas nähdä mitä muuta vielä keksitään heinäkuulle. <3

Onko siellä ollut kiva loma? Vai onko loma vielä edessä?

Monna