Kromihääpäivä

Keskiviikkona 10.7. tuli kuluneeksi 9 vuotta siitä, kun me mentiin naimisiin Tuukan kanssa. Siis YHDEKSÄN vuotta!! Se on oikeasti hurjan pitkä aika! Mä joskus ennen Tuukkaa mietin, että tuunkohan koskaan seurustelemaan kenenkään kanssa yli kahta vuotta. 😀 Siihen asti mun seurustelusuhteet oli kestäneet aika lailla aina sen 2 vuotta. 😀 Haha!

Meiän hääpäivä oli silloin vuonna 2010 tosi kuuma päivä. Oli varmaan reilu +25c varjossa ja häiden juhlapaikka oli ihan pätsi. Ruokailun jälkeen varmaan 80% vieraista siirtyi pihalle ja siellä sitten vietettiinkin melkeinpä kokonaan häiden loppuaika. 😀 Hääkakun leikkaus tehtiin sisällä ja häävalssi tanssittiin sisällä, plus hääbändin tahdeissa muutenkin pistettiin porukalla jalalla koreasti. Mutta hyvin paljon istuskeltiin isolla kauniilla pihalla.

Tänä vuonna ei ollut ihan niin lämmin meiän hääpäivänä, mutta aika hyvä tuuri kävi silti ilmoissa. Tän heinäkuun eka aurinkoinen päivä oli eilen ja nähtävästi tätä myöten vika. 😀 hahaha.. No ehkei! 😉

Eilen me vietettiin hääpäivää kahdestaan ekaa kertaa pariin vuoteen. Emma oli hoidossa kummitädillään ja me nautittiin rennosta olemisesta kahdestaan ja otettiin mm. päikkärit. 😀 Mietittiin just eilen, että pitäisköhän sitä ens vuonna kun tulee 10 vuotta naimissa tehdä jotain vähän spessumpaa. 😉

Emma hoitoon kummitädilleen. <3
Vanhemmat treenaamaan yhdessä. 🙂

Me otettiin eilen vähän MyDay-materiaalia meiän hääpäivästä. Ton videon voi käydä kattomassa meiän podcastin Rakkautta ja Kaaosta -tililtä IG:stä. Tässä vielä suora linkki. 🙂

Ihana päivä oli ja kuuden maissa haettiin Emma kotiin. ❤

Monna