Maidottomien jäätelöiden testaus!

Me päätettiin viime viikolla mökillä ollessamme tehdä pieni jäätelöraati! 🙂 Käytiin ostamassa kolmen eri merkin maidottomia jäätelöitä ja pistettiin raati pystyyn! Raadissa arvovaltaisina tuomareina toimivat Tuukka, minä, mun äiti ja Emma.

Alpro, Almond Salted Caramel – Ensimmäiseksi pistettiin testiin Alpron jäätelö. Mä oon itse siis Alpron suuri fani, koska en mahani vuoksi pysty syömään normijugurtteja tai rahkoja. Odotukset jäätelöä kohtaan oli siis mulla korkeat. 😉

Emma ilmoitti jo kättelyssä, että hän ei tuota maista. Mun äiti tykkäs kyllä ja sanoi, että manteli oikeasti maistuu. Tuukan mielestä oli vähän mautonta. Mun mielestä toi oli ihan jees, mutta jos olis pakko valita vaan yks jäätelö ikinä, se ei olis tämä. 😀

Raadin mielipide oli siis: ihan ok, vähän mauton, mantelin makuinen.

Pirkka, Mango-passio – Toisena testiin pistettiin Pirkan mango-passio-jäätelö. Mä olin tätä jäätelöä jo itse asiassa juhannuksena maistanut ja tykkäsin edelleen. Tosi hyvä ja aito mangon maku, koostumus ihana! Tää jäätelö oli mun äidin suosikki kaikista näistä kolmesta. Myös Tuukka tykkäs tästä. Tuukan mielestä tosi raikas jäätelö. Emma ei tätäkään tahtonut maistaa. 😀

Mun täytyy lisätä, että super plussa siitä, että tässä ei ollut mitään sellaisia mangon paloja joukossa!

Raadin mielipide tästä siis: erittäin hyvä, ihana mangon maku, raikas ja kesäinen.

Oatly, Double Chocolate Fudge – Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä testattiin Oatlyn tuplasuklaajätskiä! Tää oli ehdottomasti mun ja Tuukan suosikki! Mun mielestä veti vertoja jopa Ben&Jerry:sille! Tuukka ei ihan niin ylös kuitenkaan antanut pisteitä. 😉

Emmalle tää maistui oikein hyvin, Emma ilmoitti heti kättelyssä syövänsä vain suklaajäätelöä. 😀 Mun äidin mielestä tää oli myös hyvää, joskin ehkä vähän makeeta hänen makuunsa. Mun mielestä aivan super ihanaa! Ja plussana päälle sellainen ihana suklaakastike, mikä jäätelössä on sisällä.

Raadin mielipide: Aivan parasta, ihanan makeaa, suklaista ja kastike ihanana plussana.

Tulokset testauksesta meni näin:

Taina: 1. Pirkan Mango-Passio 2. Alpron Almond Salted Caramel 3. Oatlyn Double Chocolate fudge
Tuukka: 1. Oatlyn Double Chocolate fudge 2. Pirkan Mango-Passio 3. Alpron Almond Salted Caramel
Monna: 1. Oatlyn Double Chocolate fudge 2. Pirkan Mango-Passio 3. Alpron Almond Salted Caramel
Emma: 1. Oatlyn Double Chocolate fudge

Eli korkeimmat pisteet sai Oatlyn Double Chocolate fudge! 🙂 Tuukan loppukaneetti oli vielä, että Ben&Jerrysiä ei voita mikään! 😉

Ootteko te testanneet maidottomia jäätelöitä? Mikä maku tai merkki on paras? 

Ihanaa viikkoa kaikille! <3

Monna