TOP 3 parhaimmat tapahtumat elämässä

Sain teiltä kysymyksiä IG.n storyyn pari päivää sitten. Siellä oli muutamakin kyssäri, joista oisin voinut kirjoittaa kokonaisen postauksen. Mutta ajattelin, että varsinkin tää kysymys oli sellainen mihin ei ihan yhdellä kappaleella kysymys-postaukseen ois voinut vastata. 🙂

Mitkä on mun TOP 3 parhaimmat tapahtumat elämässä? Ei oo muuten ihan helppo kysymys!

1. Ykkönen on tietysti helppo: Emman syntymä. Heittämällä paras tapahtuma ja asia elämässä! Ei tähän varmaan edes tarvi mitään perusteluita. 😉

2. Toiseksi mä laitan tähän meidät häät. Mä oon edelleen sitä mieltä, että meillä oli ihanat häät, jossa kaikki viihtyi! 🙂 Nyt heinäkuussa tulee 9 vuotta naimisissa ja ollaan joskus puhuttu, että kun tulee 10 vuotta, niin pidettäis ”uusintabileet”. 😉 Katsotaan siis tullaanko pitämään ens kesänä tällaiset juhlat.

3. Tää kolmas onkin vaikea! Mun tekis mieli laittaa tähän jotain koirista. Ehkä yks parhaimpia tapahtumia on se, kun saatiin pitää Gere meillä itsellämme. Gerehän tuli meille aluperin opaskoiran pentuna vain vuodeksi hoitoon. Vuoden ikäisenä Geren piti lähteä opaskoiraksi, mutta sitten kävikin niin, että Gere oli liian villi opaskoiran hommiin ja me saatiin pitää Gere omanamme! <3 Se oli aikamoinen onnen päivä kyllä!

Ja tietysti myös se oli onnen päivä, kun Pimu tuli meille! <3

Ja sitten jos nelosen olis voinut vielä laittaa, niin ehdottomasti se, kun aloin yrittäjäksi! <3


Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Olkaa kuulolla maanantaina, kun kerron lisää Energisempi äiti -valmennuksesta!! Silloin alkaa myös myynti ja 50 ensimmäistä saa valmennuksen hintaan 39€!! Pistäkää myös mun IG-tili seurantaan, sillä sinne tulee nyt heinäkuun ajan kaikista postauksista ilmoitus! FB-tilille en välttämättä muista loman aikana kaikkia postauksia nostaa! 😉

Monna