Pari luku – ja kuuntelusuositusta!

Ihanaa viikon starttia! 🙂

Toivottavasti oli rentouttava juhannus!

Ajattelin laittaa teille muutaman luku – ja kuuntelusuosituksen nĂ€in kesĂ€n kunniaksi. Monilla on aikaa lukea blogeja, kirjoja ja kuunnella podcasteja ja ÀÀnikirjoja enemmĂ€n kesĂ€lomalla kuin arjen koittaessa.

HyvÀÀ kuunneltavaa

  1. MeidĂ€n Rakkautta ja Kaaosta -podcast – TOTTAKAI pitÀÀ mainita se ekana! Tokan tuotantokauden jaksoissa paljon muutakin sisĂ€ltöÀ, kuin vain perhearkeen liittyvÀÀ. Mm. hyvinvointiskenestĂ€ jne.. 🙂 Kuuntelemaan pÀÀset TÄSTÄ.
  2. Norjan prinsessa Prinsessa MĂ€rtha Louise ja Elisabeth Nordeng on kirjoittanut kirjan: HerkĂ€ksi syntynyt, jota voi kuunnella esim. BookBeatin tai Storytelin kautta. MĂ€ oon ite kuunnellut tuon kirjan melkein kokonaan jo ja ostin siitĂ€ myös ihan ”normiversion”, eli kĂ€sinkosketeltavan version. 😉
  3. Sanna MĂ€mmin Vapaudu huolista -kirja on myös sekĂ€ BookBeatissa, ettĂ€ StorytelissĂ€. Se on aivan ihana kirja myös! Sen kautta oon oppinut mindfulnessista ja meditaatiosta uutta ja se on jotenkin tuonut sitĂ€ kaikkea ”normaalimmaksi” mun silmissĂ€.
  4. Emmi Lehtomaan Somekupla on hyvÀÀ kuunneltavaa kaikille, jotka haluaa tehdĂ€ somesta ammatin itselleen. MĂ€ oon ainakin saanut podcastin kautta hyviĂ€ vinkkejĂ€, vaikka paljon jo tiedĂ€nkin. LisĂ€ksi Emmi on tietysti myös hyvĂ€ ystĂ€vĂ€, joten mielellĂ€ni vinkkaan tĂ€tĂ€ eteenpĂ€in. Myös mun ystĂ€vĂ€n Anni Valliuksen Bosslady Podcast on tosi hyvÀÀ kuunneltavaa. Myös mĂ€ olen siellĂ€ kauden vikoissa jaksoissa vieraana. 😉

HyvÀÀ luettavaa

  1. YstĂ€vĂ€ni ja kollegani Elina Hovinen haastatteli mua KaksPlussan juttuun. TÀÀ oli mun mielestĂ€ tosi hyvĂ€ juttu ja jotenkin silmiĂ€avaava, vaikka se musta itsestĂ€ni kertookin. 😀 Varsinkin te, jotka ette oo mun blogiani tai IG:tĂ€ seuranneet kovin pitkÀÀn, on tĂ€ssĂ€ jutussa vĂ€hĂ€n mun taustoista enemmĂ€n. TÄSTÄ pÀÀset juttuun.
  2. Joku ehkÀ huomasi, kun iltapÀivÀlehdissÀ kirjoitettiin PÀivi RÀsÀsen reaktiosta kirkon kumppanuudesta Helsinki Priden kanssa. Mun mielestÀ on upeaa, ettÀ kirkko on mukana tÀllaisessa!! PelkÀstÀÀn hyvÀ asia! Kirkko & kaupunki -lehden pÀÀtoimittaja kirjoitti mun mielestÀ hyvÀn vastineen PÀivi RÀsÀselle. Voit lukea sen tÀstÀ.
  3. Hidasta elÀmÀÀ -saitilla on mun mielestÀ super paljon hyviÀ kirjoituksia! TÀssÀ yksi taas ihan super hyvÀ: ItsestÀÀn huolehtiminen ei ole itsekkyyttÀ.
  4. Mun ystĂ€vĂ€ Johanna kirjoitti aivan ihanan postauksen: Kirje miehelleni <3 Siis suosittelen niin paljon lukemaan tĂ€n! Mulla nousi kylmĂ€t vĂ€reet monta kertaa ja tuli sellanen olo, ettĂ€ mĂ€kin haluan olla tuollainen vaimo. 😀

Monna