Miltä kotisiivouspalvelu tuntuu?

sis.mainoslinkin

Meillä on nyt helmikuusta asti käynyt kerran kuussa siivooja. Kun solmittiin siivoussopimus Stellan kanssa, mietin onko siitä kerran kuussa siivouksesta oikeasti hyötyä. Ajattelin, että onko se liian pitkä tauko aina kodin totaalisessa siivouksessa. 😀

No ei se ole liian pitkä ja on todellakin hyötyä!! <3 Kerran viikossa tulee tehtyä Tuukan kanssa perusteellisempi siivous, vaatteet omille paikoilleen, imurointi jne.. Päivittäin tulee siivottua kaikki leikkikalut koriin, tiskit koneeseen jne.. sitä sellaista perus arkisiivousta. Pari-kolme kertaa viikossa tulee imuroitua, koska koirat. 😉

Mutta se, kun Stellan siivooja tulee kerran kuussa ja pesee kaiken lattiasta kattoon, saunan ovia, kahvinkeittimiä ja kraanoja myöden, on ihan korvaamatonta! Se on sellaista siivousta, mitä itse ei tuu tehtyä. Mä oon ajatellut niin, että minä ja Tuukka tehdään ylläpitävää siivousta näiden Stellan siivouskertojen välissä. 🙂

Mä luulen, että aika moni jotka käyttää ulkopuolista siivoojaa kotona on huomanneet, että itse siivotessa ei vaan tule niin puhdasta jälkeä. 😀 Muistan myös ennen omaa kokemusta kotisiivouspalvelusta jutelleeni monienkin ystävien kanssa tästä aiheesta. He, joilla kotisiivooja kävi säännöllisesti olivat jotenkin aivan myytyjä ja hehkuttivat palvelua maan ääriin ja yli.

Mun mielestä se, että kerran kuussa käy siivooja riittää. Toki jos budjettia on enemmänkin, voi siivooja käydä vaikka kerran viikossa. 🙂 Mutta ehkä kuitenkaan kovin monella ei ole siihen mahdollisuutta taloudellisesti. Kotisiivouspalvelussa on kuitenkin sekin hyvä puoli, että sen saa kotitalousvähennyksiin!

Mä sanon, että mut tää kotisiivous on koukuttanut täysin! Kuinka ihanaa on tulla puhtaaseen kotiin ja illalla hypätä puhtaiden lakanoiden väliin. Mieli voi hyvin ja oikeasti myös oma siisteyskäsitys on muuttunut. On kivempi pitää paikat järjestyksessä ja koti siistinä ihan joka päivä.

<3 <3 <3

Monna