TOP 3 hyvää ja huonoa puolta minussa!

Mä sain tällaisen toivepostaus-aiheen jokunen aika sitten. Ajattelin ensin, että kyselisin Tuukalta, mun äidiltä tai veljeltä tai joltain mun ystävältä näitä. Mutta sitten päätin, että mä kirjaan nää itse. Kyllähän sitä itse itsensä parhaiten tuntee. 😉 Tai ainakin luulee. 😀

Aloitetaan huonoista, koska mun mielestä on kiva aina lopettaa hyvään.

TOP 3 huonot

  1. Nollasta sataan nanosekunnissa. 😀 Tää pätee ehkä kaikkein parhaiten kotona. Mulla on paljon pidempi pinna monen muun kanssa, kuin Tuukan. 😀 Hahaha.. 😉 Mä kiihdyn yksinäni paljon nopeammin, kuin jonkun toisen seurassa. Myös Tuukalle kiihdyn nopeammin, kuin vaikkapa mun veljelle.
  2. Tunteella eläminen. Mä haluaisin välillä, että voisin olla paljon viileempi tyyppi, joka reagoi asioihin vain järjellä ja täysin tunteetta. Se vois olla vähän helpompaa, kuin se miten suuret tunteet mulla on pelissä koko ajan kaikessa. 😀
  3. Mukavuudenhalu. Mä oon tosi mukavauudenhaluinen!!  Siis tosi!! Mä yritän etsiä monissa asioissa sellaisia helppoja ja mukavia ratkaisuja. Mä inhoon kiirettä ja tylsien asioiden tekemistä. Yritänkin aina keksiä sellaisen ratkaisun, jonka kautta asioiden tekeminen on rauhallista ja kivaa, mutta silti tehokasta ja hyvää. 😉

TOP 3 hyvät

  1. Tunteella eläminen. Joo, tää oli huonoissa heti kakkosena. Mutta se on täällä hyvissä ykkösenä! Mä oon oppinut ja lukenut paljon erityisherkkyydestä. Koska tunnistan itseni sellaisena, oon oppinut sen olevan rikkaus jos voi tuntea niin laajasti kaiken. Mä rakastan sitä, että voin itse säädellä asioita mitä elämässäni teen. Aina kun voin valita, en tee asioita jotka aiheuttaa mussa negatiivisia tunteita. Mä myös oon oppinut pitämään sitä vahvuutenani, että itken helposti ja naura yhtä helposti. Se ei enää hävetä, että mulla saattaa nousta vedet silmiin ihan vaikka yhteistyöpalaverissa, kun selitän jotain asiaa niin tunteella ja se asia tuntuu sydämessä asti.
  2. Toisista välittäminen. Mä haluan lähtökohtaisesti kaikille aina hyvää. Mä tykkään tosi paljon tehdä sellaisia asioita, joista tiedän tulevan jollekin mun läheiselle ihmiselle hyvä mieli. Mun mielestä on ihana yllättää kivasti, on ihana tehdä jotain arjen pieniä tekoja, jotka voi helpottaa toisen elämää tai päivää. 😉 Mä välitän tosi paljon mun läheisistä! Joskus (ja aika usein) niinkin paljon, että heidän hyvinvointinsa menee oman edelle.
  3. Myönteinen elämänasenne. Se on mun voimavara. Mä suhtaudun kaikkeen positiivisuuden kautta. Ainakin yritän! Joskus toki on niin inhottavia asioita, että ei niihin paljon hymyillen tee mieli suhtautua. Mutta silti oon oppinut löytämään asioista, myös niistä negatiivisista jotain positiivista. Kaikesta voi ainakin oppia jotain, jollei muuta.

Iloista viikonloppua, ihania valmistujaisia ja lakkiaisia kaikille!

Monna