Olohuoneen uusi ilme!

Kaupallinen yhteistyö: Kodin1

Te, jotka mua tiiviisti seuraatte, tiedätte mun sohva-ahdistukseni! 😀 Me ostettiin uusi sohva tammikuussa 2017, kun muutettiin isompaan asuntoon Töölössä. Löydettiin ihanan pehmeä, vaalea kulmasohva alennuksesta. Aika pian huomattiin kuitenkin, että sohvatyynyt (siis ne istuintyynyt) ei pysy paikoillaan vaan valuu pois paikoiltaan. Myös ehkä se vaalea väri koira- ja lapsiperheessä oli virhe valinta heti alkuun. 😀

Before…
…and after! 😉

Tämä sohva saapui meille pari viikkoa sitten ja voi pojat kuinka onnellinen olin! 😀 Kun lähdettiin valitsemaan uutta sohvaa, meillä oli pari toivetta:

  1. PAIKALLAAN PYSYVÄT TYYNYT!! 😀 😀
  2. Tummempi väri
  3. Vielä enemmän istumatilaa

Nyt sohva on selkeästi jämäkämpi kuin entinen. Sohva ei siis ole sellainen johon oikein uppoaa pehmeytensä johdosta. Sellainenhan olisi aivan ihana, mutta ainakaan meiän perheessä ei toimiva ratkaisu. Jämäkämmät sohvatyynyt pysyy paremmin paikoillaan ja mun alituinen stressi pois paikoiltaan olevista sohvatyynyistä on nyt historiaa. Haha!

Myös sohvan väri on ihan nappi! Voin kertoa, että tämän parin viikon aikana sohvalle on kaatunut jo taaperon mehu, siellä on hyppinyt kurainen koira ja mitähän vielä.. Mutta nyt ei tahrat näy samaan malliin kuin vaaleassa sohvassa.

Se, että löydettiin tällainen sohva, jossa on tavallaan kaksi divaania, oli ihan huippu! Jostain luin, että minimalistiset ja kevyet sohvat on trendikästä tällä hetkellä. Mutta meitä ei paljon sohvatrendit kiinnosta! 😉 Tärkeintä on, että me mahdutaan koko perhe sohvalle yhtä aikaa ja kaikilla on tilaa oikaista jalatkin tahtoessaan.

Jotenkin koko olohuoneen ilme muuttui skarpimmaksi sohvan myötä. Mietittiinkin Tuukan kanssa, että se on jännä miten yksi huonekalu voi muuttaa koko huoneen ilmettä. Nyt kun istahtaa sohvalle juomaan aamukahvia tai lukemaan satuja Emman kanssa, tulee oikein hyvä mieli. Jee! 🙂

Kodin1 toimii nykyään verkkokauppana ja sohvan tilauksesta meni vähän vajaa kuukausi, kun sohva oli perillä. Eli jos suunnittelee uutta sohvaa tms, niin kannattaa varata jo mielessä tuotteen saapumiselle kotiin asti muutama viikko. 🙂

Me ollaan nyt onnellisia uuden sohvan omistajia. <3

Monna