Vaikuttajatapahtumat

sis. mainoslinkkejä

 

Me julkaistiin Johannan kanssa puolitoista viikkoa sitten meidän uusi ylpeytemme aihe! Nimittäin Vaikuttajan Intensiiviryhmä! ❤ Ajateltiin, että otetaan yksi tällainen tiivisryhmä syksylle. Siinä kävikin sitten niin, että hakemuksia tipahteli siihen tahtiin, että ryhmiä päätettiin perustaa kaksi. Lue tästä alta lisää mistä on kyse.

Vaikuttajan Intensiiviryhmä on valmennus, jonka tarkoituksena on tarjota vaikuttajalle mahdollisuus syventää omaa osaamistaan, henkilöbrändäytyä somessa paremmin sekä orientoitua viemään somevaikuttaminen ammatilliseen suuntaan.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa kolmen tunnin ajan. Tapaamisten sisältö on ennakkoon suunniteltu ja aikaa jätetään myös sparrailuun. Jokaiselle vaikuttajalle annetaan aina selkeät ohjeet / ”kotiläksyt” mitä seuraavan kuukauden aikana täytyy tehdä.

Intensiiviryhmän valmennus kestää 5 kuukautta ja mukaan mahtuu vain 6 vaikuttajaa. Valmennus alkaa elokuussa, 2019.

Ryhmän sisältöön kuuluu mm.:

 • Vaikuttajan somekanavien alkukartoitus
 • Henkilökohtainen, tavoitteellinen ja kanavakohtainen sisältösuunnitelma
 • Kanavakohtainen analytiikan tulkinta ja seuraaminen (Google Analytics ja Instagramin algoritmi) sekä Blogin SEO-optimointi
 • Kaupallistaminen ja mediakortti
 • Yhteenveto ja seuraavat stepit jokaiselle ryhmäläiselle

Ryhmän jäsen saa valmennuksen aikana:

 • Pääsyn ryhmän omaan WhatsUp-rinkiin
 • Pääsyn salattuun ryhmäläisten Facebook-ryhmään
 • Inspiroivan ja ammattimaisen tuen
 • Selkeät ohjeet miten kehittyä vaikuttajana ja miten henkilöbrändäytyä somessa paremmin
 • Tarkat ohjeet miten viedä oma somevaikuttaminen ammatilliseen suuntaan.

Valmennuksen jälkeen vaikuttajalla on selkeä visio omasta somevaikuttamisesta ja henkilöbrändistä, mediakortti millä myydä kaupallisia yhteistöitä ja tieto miten lähestyä yrityksiä, osaaminen kanavakohtaisten analytiikan tulkintaan sekä oman blogin SEO-optimointiin, oma henkilökohtainen sisältösuunnitelma sekä kontaktit mm. pr-toimistoihin.

Valmennuksen hinta on 99 e / kk. 

Hae mukaan valmennukseen laittamalla yhteystietosi ja somekanavasi osoitteeseen: tapahtumat@vaikuttajamedia.fi ja kerro samalla miksi haluaisit mukaan valmennukseen! Mukaan mahtuu tosiaan vain 3 osallistujaa enää!!

Meillä on Johannan kanssa ollut nyt tämä Vaikuttajatapahtumat pystyssä reilu puoli vuotta. Yritys on kasvanut upealla tahdilla, sillä meidän tavoite oli keväällä saada ensimmäiset tapahtumat tuotettua. Marraskuussa kun pistettiin yritys pystyyn, oli meillä jo seuraavalla viikolla kolme tarjouspyyntöä odottamassa. Tasaiseen tahtiin olemme siis tuottaneet yrityksille tapahtumia joka kuukausi. ❤ Se on aika upeeta!

Lisäksi me ollaan startattu meidän omat koulutukset / workshopit. Keväällä meillä oli kaksi Vaikuttajan Somepajaa. Molemmissa koulutuksissa oli n. 20 osallistujaa ja koulutukset pidettiin ihan super kivassa vuokratilassa Erottajan Kasinolla. Mun ja Johannan lisäksi koulutuksissa vetäjänä oli ihana some-alan ammattilainen Emmi Lehtomaa. Tän Vaikuttajan Intensiiviryhmän lisäksi me ollaan Johannan kanssa nyt lyöty lukkoon jo syksyn koulutukset / workshopit. Ollaan tosi fiiliksissä, sillä ne koulutukset tulee olemaan ihan älyttömän hyviä. Kuten tähänkin mennessä! 😉

Vaikuttajan Somepajan jälkeen oli helppo hymyillä. 🙂

Meiän syksyn koulutukset tulevat olemaan seuraavat:

 • Mediakortti & kaupallistaminen
 • Kuvauskoulu
 • SEO-optimointi & Google Analytics
 • Somepaja vol 3
 • Vaikuttajan intensiiviryhmä (tapaamiset joka kuukausi)

Omien koulutuksien ja workshoppien lisäksi meillä on tietysti edelleen tuottamiamme tapahtumia yrityksille. 🙂 Tässä vielä ennen kesälomille jäämistä on tulossa yksi tapahtuma ja syksylle muutama tarjouspyyntö odottamassa.

Mä oon tosi fiiliksissä tästä jutusta! Mun ja Johannan yhteistyö toimii ihan super hyvin! Me ollaankin nimetty toisemme järki & tunteet-kaksikoksi. 😀 Varmasti moni voi päätellä kumpi on kumpi. Mä tykkään tosi paljon tehdä töitä Johannan kanssa yhdessä. Se on jotenkin hirveän saumatonta ja helppoa. Parasta siinä on varmaan se, että molemmat puhuu koko ajan suoraan kaikesta. Jos toisen idea on huono, kehittämisen arvoinen tai super hyvä – sanotaan se heti. Vaikka mä oonkin herkkä ja sydän edellä menijä kaikessa, on työnteossa super tärkeetä se, että tietää koko ajan missä mennään.

Mulla on yksi unelma / tavoite työelämässä jo mielessä ja voin sanoa, että nämä mun ja Johannan jutut vie kovaa vauhtia sen toteutumiseen. <3

Monna