Polar Vantage M

Kaupallinen yhteistyö: Polar Suomi

Mulla on oikeastaan aina urheilukello kädessä. Mä tykkään sen ulkonäöstä ja mun mielestä on mielenkiintoista nähdä päivän päätteeksi askeleet, joita on ottanut päivän aikana ja muu aktiivisuus. Tottakai lisäksi se on myös kätevää, koska treenin alkaessa kello on jo kädessä ja ei muuta kun treeni talteen. 🙂 Polarin Vantage M on mun kädessä myös öisin.

Oikeastaan joka ilta, kun meen nukkumaan, katson kellon datat päivästä ja sitten eka asia mitä teen aamulla, on se kun katson mitä kello kertoo yöunesta. Päivän mittaan kiinnostaa tosiaan aina se aktiivisuus ja askeleet. Pyrin aina pääsemään 10 000 askelta ja yli, se täyttyy itse asiassa todella helposti. Mutta päivinä kun se ei täyty, en ota siitä paineita. 🙂

Polar Vantage M

Yöunien suhteen joskus tulee sellainen ”voi eih” -fiilis, kun katsoo kelloa. 😀 On saattanut nukkua vaikkapa klo 22-07 ihan putkeen ja on levännyt olo, mutta sitten kello näyttääkin yön aikana olleen paljon heräilyjä ja unen olleen heikkolaatuista.

Mutta lohduttaudun sillä, että kello ei pysy välttämättä yön aikana aina optimaalisessa asennossa ja sen vuoksi pyrin olemaan ottamatta murhetta jos hyvin nukutun yön jälkeen kello näyttäisi toista. 🙂

Treeniä, aktiivisuutta ja unta.

Tässä Vantage M -kellossa on rannesykkeenmittaus! Se on mun mielestä tosi kätevä, koska mä en oikeasti aina muistaisi ottaa sykevyötä mukaan treenaamaan lähtiessä. Polar Vantage M mittaa sykkeen ranteesta käyttämällä Polar Precision Prime -yhdistelmäanturitekniikkaa. Tämä optisen sykemittauksen ja ihokosketusmittauksen yhdistävä innovaatio varmistaa mittauksen luotettavuuden sulkemalla sykesignaalia häiritsevät liikkeet mittauksen ulkopuolelle.

Mä tosiaan tykkään myös tän kellon ulkonäöstä, koska se ei oo niin super super sporttikellon näköinen. Tää on mun mielestä tyylikkään näköinen ja siksipä se mulla on melkeinpä aina ranteessa. Joskus kun on jotain hienompia illanistujaisia tms ja laitan käteen esim. jonkun rannekorun, tulee mulla ekana mieleen etten nyt sitten saa päivän kokonais-aktiivisuutta mitattua. 😀 Haha! Niin sitä tulee riippuvaiseksi erilaisille datoille. Mutta ne vaan on tosi mielenkiintoisia informaatioita mitä tää kello antaa!

Jos haluaa lisää dataa ja tarkempaa sellaista, niin kannatta ladata itelleen Polar Flow -sovellus kännykkään ja bluetoothin avulla voi sitten synkronoida tietoja kellosta sovellukseen. Sen kautta näkee sitten tosiaan niin unesta, kuin treenistä jne vielä tarkempaa tietoa.

Mulla on ollut tää kello käytössä nyt n.puolisen vuotta ja voin sanoa, että tää on rehellisesti sanottuna heittämällä paras kello mitä oon tähän asti käyttänyt. Hyvännäköinen, helppo käyttää, kerää mielenkiintoista dataa ja ainakin mulle myös super hyvä treenikaveri. 😉 Mun mielestä on myös hauskaa, kun tää kello näyttää kauanko edellisestä treenistä on aikaa. Jos siinä näytöllä lukee, että 48h edellisestä treenistä, se on mun mielestä vielä ihan ok. 😀 Mutta sitten jos siinä lukee, että 5 päivää edellisestä treenistä, ni tulee kyllä hyvällä tavalla sellanen buusti lähteä tekemään joku treeni.

Nyt saan teille hei jakaa alekoodin!! Eli koodilla MONNA19 saatte nyt -10% alennuksen Vantage-sarjasta polar.com-verkkokaupasta.

Koodi koskee vain Vantage M ja Vantage V -kelloja sekä rannekkeita (ei koske vihreää Marathon edition -uutuusväriä eikä Polar Vantage V Titan -uutuuskelloa).

Suosittelen!!! <3

Monna