Mitä kuuluu? Kukkuluuruu!

Yhtäkkiä on toukokuu ja kesä on ihan ovella jo! Mun mielestä on ihanaa, kun puiden oksiin alkaa ilmestymään nuppuja ja vihreetä alkaa näkymään. Kirsikkapuut kukkii ja linnut laulaa. Vaikka tänään ja eilen onkin satanut ja viikonlopuksi ennustetaan takatalvea, niin silti kevät on täällä ja pian kesä! 🙂

Me käytiin viime viikonloppuna Korkeasaaressa. Emman kummisetä kysyi, josko lähettäisiin kattelemaan karhuja ja leijonia yhdessä ja mehän lähdettiin. En oo koskaan käynyt Korkeasaaressa näin aikaisin keväällä. Aina joskus vasta keskikesällä. Nyt kyllä oli ihanan paljon eläimet liikkeellä ja nähtiin aika paljon kaikkia. Mutta piru vie siellä oli kylmä! 😀 Karhu oli vähän pelottava Emman mielestä, kun se oli niin lähellä. Samoin berberiapina. 😀 Haha! Vaikka meiän mielestä se apina oli kyllä hauska, kun se istui ihan ikkunassa kiinni ja matki Tuukka ja sen ilmeitä.

Vappu sujui tässä taloudessa hyvin rauhaisissa merkeissä. Ei oikeastaan tehty mitään sen ihmeempää. Vappuaattona käytiin Emman, Emman kummitädin ja mun kummitytön kanssa vapputorilla ja ostamassa ilmapallot. Oli tarkoitus myös mennä vappumunkeille Kauppatorille, mutta meiän äitien päässä oli vähän ruusuisempi kuva siitä meiningistä kuin se todellisuudessa oli. 😀

Oltiin molemmat mietitty, että mennään meiän tyttöjen kanssa ihanasti ensin ostamaan vappupallot tytöille ja sitten istutaan Espan puistossa ja juodaan kombutchaa ja sitten mennään syömään munkit torille. No, ihmispaljous, tuuli, ja muut seikat vähän sitten vaikeutti tätä hommaa meidän pienten tyttöjen kera. Siispä kaarrettiin Mantan patsaalta takaisin Aleksille ja mentiin Pauligin Kulmaan syömään kakut ja kahvit. Siellä oli rauhallista, eikä tuullut. 😀

Emmalla oli päiväkodissa vappunaamiaiset ja se halusi pinkit pupun viikset ja nenän. 🙂 Minähän maalasin. Viime vappuna Emma taisi olla vappuaaton pois päiväkodista, koska meillä oli omat vappukarkelot kotona. 🙂

2018 / 2019

Vappupäivän aamu meni treenatessa ja ulkona leikkiessä. Iltapäivällä meillä oli tarkoitus lähteä jollekin pienelle vappukierrokselle keskustaan. Otettiin koirat mukaan ja ajateltiin, että ajetaan auto johonkin Kaivarin rannan tietämiin ja käppäilään siellä. No, autolla ei päässyt lähellekään. 😀 Haha! Taas oli ruusuisempi mielikuva päässä, kuin mitä todellisuus oli.

Päätettiin sitten mennä kävelylle Katajanokalle. Mä oon asunut muutaman vuoden nuoruudessani Katajanokalla ja se on mun mielestä ihana paikka. Jos joskus vielä muutetaan takaisin Helsinkiin, voisin kuvitella Katajanokan olevan yksi mahdollinen sijainti. <3

Emma viihtyi hyvin, eikä sille ollut mitään merkitystä ollaanko Katajanokalla vai Kaivarissa. 😀 Emma kantoi ananas-käsilaukkuaan mukana, koska mullakin oli käsilaukku. 😉 Emma on kyllä sellainen ”pikku-Monna” nykyään! Hän haluaa aina laittaa hieman puuteria, on hieman huolissaan kynsilakoistaan ja iltaisin tulee mukaan kylppäriin pesemään meikit pois. 😀

Tulevana viikonloppuna lähdetään mun hyvän ystävän Lauran kanssa The Woima -viikonloppuun Turun lähelle. Itse asiassa jo huomenna aamusta lähdetään ajamaan kohti Turkua. Me ollaan Lauran kanssa molemmat ootettu tätä viikonloppua tosi paljon! 🙂 On ihana päästä viettämään viikonloppu, jonka aikana ei tarvi huolehtia mistään. Viikonlopun aikana treenataan ja joogataan ja ollaan vaan.

Samaan aikaan ootan ihan hurjan paljon viikonloppua ja samaan aikaan on jo valmiiks kamala ikävä Emmaa! 😀 Mutta mä psyykkaan nyt vaan itteäni, että Emmalla on täällä kaikki hyvin kotona iskän luona ja mummun luona. <3

Tällaista tänne tällä kertaa! 🙂 Toivottavasti teillä oli ihana vappu! 

Monna