Rusinoista energiaa treenaamiseen!

Kaupallinen yhteistyö: Sun-Maid

Rusinat on meiän perheessä toimiva juttu sekä meille aikuisille, että lapselle! Sun-Maid-rusinat on kuivatettu Kalifornian auringon alla ja ne on 100% luonnollinen energianlähde. Rusinat sopii super hyvin osaksi välipalaa esimerkiksi ennen treeniä tai vaikka treenin jälkeen, kun tarvitsee nopeasti lisäenergiaa. Ne on myös nopea ”pika-apu” energiatasojen laskiessa hieman kärsimättömälle lapselle (tai vaikka isälle 😉 ) Sun-Maidin rusinoissa ei ole lisättyä sokeria, eikä ne sisällä lisä- tai säilöntäaineita. 

Mä oon sitä mieltä, että rusinat on yksi sellainen turhaan parjattu asia. Moni varmasti on kuullut, että rusinat on sokeripommi ja sitä ja tuota. Toki niissä on paljon hedelmäsokeria, mutta jos niitä vertaa vaikkapa saman kokoiseen karkkirasiaan, on rusinoiden ravintosisältö huomattavasti parempi. Sitä paitsi rusina on kuitenkin kuivatettu hedelmä, ei teollisesti valmistettu tuote. Meillä rusinoita on melkeinpä aina kaapissa. Jos mulla itsellä on välipala jäänyt heikoksi ja oon lähdössä treenaamaan, saatan syödä kourallisen rusinoita ja saman verran saksanpähkinöitä päälle. Avot; hiilihydraatit, rasvat ja proteiinit saatu! 🙂

Rusinoiden avulla saa aika nopeasti korjattua pienen energiavajeen. Sen takia ne oikeasti on myös toimiva pika-apu laukussa, jos jollekin perheenjäsenelle sattuu tulemaan yhtäkkinen nälkäkiukku. 😀

Mä oon aina ollut sitä mieltä, että on hassua kieltää itseltään tai lapselta jotain tiettyjä hedelmiä, marjoja, vihanneksia syystä, että niissä on enemmän kaloreita kuin jossain toisessa. Muistan ikuisesti sen, kun kuulin ettei eräässä valmennuksessa saa syödä ollenkaan tomaatteja tai banaaneja. Mun mielestä silloin mennään metsään, kun normi ihminen alkaa ajattelemaan kunkin hedelmän sokerimäärää ja syö tai on syömättä niitä sen vuoksi. Voin nimittäin oikeasti pistää vaikka käteni pantiksi, että kukaan ei oo lihonnut hedelmiä syömällä.

Toki on hyvä muistaa kohtuus kaikessa. Ei rusinoita, banaaneita tai muitakaan hedelmiä kannatta mättää kaksin käsin ainoana ravinnonlähteenä. Mutta kyllä se menee vähän liiottelun puolelle, jos hedelmiä tai vihanneksia pitää alkaa kieltämään itseltään tai lapselta. Tämä on tietysti vain mun oma mielipide. 🙂

Mutta se siitä paasaamisesta! 😀 Mulla on teille ihana ylläri! !Saan nimittäin kunnian arpoa teille yhden osallistumisen MiniMarathonille 18.5. !! 🙂 Sun-Maid on ollut monena vuonna mukana Minimarathonilla ja heidän pisteellä tänä vuonna on mm. Kikattava Kakkiainen ja City-Kani jakamassa kirpeitä rusinoita. Tämä kaksikko vetää myös päälavalla aamujumppahetken klo 8:30! Eli kaikkea kivaa ja lapsia aktivoivaa Minillä tiedossa Sun-Maidin puolelta.

Minimarathon on siis koko perheen hyväntuulinen liikuntatapahtuma, joka tuo kevääseen hauskaa tekemistä ja liikunnan riemua! Norlandia Minimarathon on osa Helsinki City Running Day -tapahtumapäivää. Ensimmäiset minimaratoonarit ampaisevat matkaan lauantaina 18.5 kello 9.00 Eläintarhan kentältä ja maaliin saavutaan Telia 5G Areenalle (1km). Aikuiset pääsevät mukaan maksutta.

Mä haluaisin niin osallistua tonne Emman kanssa! Mutta varsinaisesti tämä minimarathon on tarkoitettu 5-13v ikäisille. Plus tiedän myös, että ei Emma pieninen vielä jaksaisi juosta raukka edes tuota kilometriä. 🙂 Vaikka olis syönyt rusinoita alle. 😉 Täytyy kyllä sanoa, että tää on mun mielestä aivan ihana tapahtuma ja hienoa kun Sun-Maid on mukana!!

Nyt voit siis voittaa lapsellesi osallistumisoikeuden! <3 Kommentoi tähän postaukseen ja oot arvonnassa mukana! 🙂 Arvonta suoritetaan sunnuntaina 28.4. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Onnea arvontaan! 🙂

Monna