Rauhallinen pääsiäinen.

Meiän pääsiäinen oli ihanan rauhallinen. Otettiin molemmat Tuukan kanssa läppärit mukaan, jos jonain päivänä vaikka Emman päikkärien aikana katsoisi muutaman työjutun. En avannut konetta kertaakaan pääsiäisenä. Tuukka taisi sunnuntaina vastata pariin meiliin juurikin Emman päikkäriaikaan. Mutta muutoin oli hänenkin läppärinsä kiinni koko pääsiäisen.

Teki kyllä niin hyvää olla vaan miettimättä yhtään työjuttua ja nukkua Emman kanssa yhdessä päikkäreitä. Torstaina saavuttiin mökille joskus viiden maissa. Mummi ja vaari ja heidän koiransa Tara odotti meitä mökillä. Mukavan leppoisa fiilis tuli saman tein. Syötiin mummin tekemää ruokaa ja samana iltana pääsin mökkisaunaankin. <3

Perjantaina me kurvattiin Tuukan kanssa Nurmeksen keskustaan. Tarkoitus oli mennä salille ja Emma jäi mummin ja vaarin kanssa mökille leikkimään. Kun ajettiin kuntosalin eteen, molemmille tuli sellainen olo ettei nyt jaksa yhtään mennä mitään pumppaamaan. Niinpä ajettiin Sokos Hotellin pihalle ja käytiin ostamassa kahvit ja pelattiin kierros Muuttuvaa Labyrinttiä. 🙂

Launtaina ja sunnuntaina käytiin sitten myös salilla. Mutta mun mielestä lomalla (ja muutenkin) on hyvä pitää sellainen mukavan leppoisa meininki. Jos ei tee mieli treenata, turhaan sitä pingottaa sellaisesta. Me otettiin myös oikein löysin rantein syömisten suhteen ja syötiinkin joka päivä jotain herkkua. 😀 Mämmiä, karkkia ja yhtenä päivänä myös Tuukan synttärikakkua.

Mökillä oli vielä sen verran lunta, että saatiin tehtyä lumiukko. Muutenkin oli kyllä ihanat ilmat ja aurinko jo oikeasti lämmitti, kun puuhattin pihalla.

Huomattiin tällä kertaa sellainen juttu, että mun ja Tuukan mökkeilyfiilis oli vähän erilainen. Mä oisin hyvin voinut joku päivä olla vaan koko päivän mökillä. Mutta Tuukka halusi joka päivä käydä Nurmeksen keskustassa. Mä oon huomannut, että oon lähivuosina alkanut nauttimaan siitä, että ei oo mitään tekemistä. Tuukka taas haluaa päivittäin edes jonkun yhden ”tapahtuman”. Tällä reissulla se tapahtuma oli käynti Nurmeksen keskustassa kaupassa. 🙂 Ja toki se kuntosali.

Oliskohan se ollut lauantai tai sunnuntai kun istuttiin mökin sohvalla ja koottiin Emman kanssa palapeliä, niin oikein huomasin sen kun tuli sellainen olo, että ei oo mitään tekemistä. Ennen olisin siinä tilanteessa ehdottanut Tuukalle jotain retkeä johonkin tai jotain muuta selkeetä tekemistä. Nyt tuntui hyvältä vaan istua siinä hiljaisessa mökissä tekemättä mitään sen kummallisempaa.

Ja kyllähän tämä pieni touhottaja pitää siitä huolen, että ei varsinaisesti tule sellaista ihan täysin hiljaista ja tekemätöntä hetkeä. 😉 Paitsi ne päikkärit.

Kotimatkalla pysähdyttiin Tahkolla, koska meiän ystäväpariskunta Emmi ja Teemu oli siellä pääsiäisen vietossa. Käytiin moikkaamassa myös pupuja, alpakoita ja heppoja. Tahkolta lähtiessä avasin läppärin ekan kerran ja rustasin Emman päikkärien aikana tämän postauksen. 🙂 Nyt matka jatkuu kohti kotia.

Kaiken kaikkiaan ihana pääsiäinen. <3 Nyt on virtaa ja intoa aloittaa taas työviikko. 🙂 Tällä viikolla onkin jännät paikat, koska perjantaina 26.4. julkaistaan mun Yvette by Monna -malliston toinen osa JA SE ON MAKEE!!! <3 Stay tuned! 😉

Monna