Mun päivä – mitä tein tiistaina?

Klo 05.55 Havahdun hereille, mietin kuinka valoisaa on ja mietin, että kello on varmasti jo hyvin lähellä herätyskellon soimista. Kellon olin laittanut soimaan 06.30.

Hiivin alakertaan, että Emma ja Tuukka ei herää. Keitän kahvit ja istun koneen ääreen. En uskalla vielä tehdä joka-aamuista aamupalaani smoothieta, koska siihen nuo kaksi herää.

Klo 07.30 Emma herää. Pieni rakas, unenpöpperöinen tyttö tulee syliin. <3 Käydään hakemassa mun vaatekaapista Tuukalle pieni synttärilahja ja Emman piirtämä kortti. Tullaan alakertaan ja lauletaan yhdessä Tuukalle ”Paljon onnea vaan…”

Istutaan yhdessä sohvalla ja katsotaan Pikku Kakkosta, juodaan smoothieta ja ollaan hetki vaan lähekkäin.

Klo 08.15 Kipitän autolle ja kurvaan Elixiaan kuntosalille. Treenitreffit siellä klo 08.30 hyvän ystäväni Lauran kanssa. Vedetään 1h20min sika hyvä treeni kahvakuulalla, trx:llä ja kehonpainolla.

On ihana käydä ystävän kanssa treenamassa, koska treenin lomassa pystyy aina vaihtamaan kuulumiset.

Klo 10.30 Istahdan työpöydän ääreen ja syön lounaaksi Tuukan tekemää lohikeittoa. Teen töitä pari tuntia.

Klo 12.15 Kipitän taas autolle ja lähden ajamaan kohti Helsinkiä.

Klo 13.00 Istahdan hammaslääkärin penkkiin Oral Erottajalla. Viimeistä kertaa tällä erää. Nyt on vihdoin suu pistetty kuntoon, eihän siinä mennyt kuin puoli vuotta. 😉 Monta käyntiä, (myös monta ajanvaihtoa mun vuoksi), poraukset, hammaskiven poistot jne.. Vikalla kerralla saan mukaani yökiskot. On selvinnyt, että puren hampaita voimakkaasti yhteen öisin. Se kuluttaa sekä hampaitani, että leukaperiäni, että tekee niskat tosi jäykäksi.

Klo 13.30 Tilaan kupin vaniljalattea soijamaitoon ja ”overnight oats”-puuron Espresso Housessa ja otan läppärin hetkeksi esiin. Vastaan pariin meiliin, syön välipalan ja juon kahvia. Muokkaan kahvakuulatreenin videot instgramiin valmiiksi ja julkaisen treenin.

Klo 15.00 Koputan ovea ja ravintoneuvojani tulee avaamaan. Alkaa tapaaminen, jossa ravintoneuvojani antaa palautetta viime viikon ruokapäiväkirjasta. 😀 Opin taas paljon uutta ja ymmärrän myös, että syön liian vähän.

Klo 16.30 Istun autossa ja syön välipalaa. Maissikakkuja, kalkkunametwurstia ja maidotonta juustoa. Ei mikään gourmet-elämys, mutta nälkä lähtee. Suunnittelen kohta alkavan treeniryhmän treenin sisällön ja selaan vähän IG:tä.

Klo 18.00 Sanon: Moikka ja tervetuloa taas kaikille treeneihin! Vedän tunnin treenin treeniryhmäläisille Finlandia-talon takana ilta-auringossa.

Klo 19.30 Kaarran kotipihaan ja nään Tuukan ja Emman keinumassa pihalla. Ihana olla kotona lentävän päivän jälkeen. Mennään yhdessä sisään ja aletaan syömään iltapalaa.

Istutaan sohvalla, leikitään olkkarin matolla ja jutellaan kuluneesta päivästä. Mua sattuu vähän mahaan pitkästä aikaa ja mietin, että mistä ihmeestä se voi johtua.. Tajuan, että ne maissikakut ei olleet mulle hyviä. Maissi on mun masulle sopimatonta ja sanonkin Tuukalle, että syö sä nää loppuun. 🙂

Klo 20.30 Vaihdan Emmalle yökkärin päälle ja kävellään käsi kädessä yläkertaan. Suihkutetaan Dinosauruksen karkoitus-suhketta Emman huoneeseen ja luetaan iltasatu. Sitten Emma kömpii sänkyynsä ja lauletaan unilaulu ja silitän Emman päätä. Emma nukahtaa ja hiivin hiljaa huoneesta alakertaan.

Menen kylppäriin puhdistamaan meikkejä pois naamasta ja kuulen, että Emman avaa ovensa. Hän on havahtunut hereille ja on hädissään. Tuukka ehtii ensin Emman luokse ja nappaa pienokaisen syliin. Mä tulen perästä ja laitan Emman uudestaan peiton alle. Pussaan otsalle ja sanon, että ei oo mitään hätää, äiti ja iskä on tässä ihan vieressä. Emma sanoo pienelle ja hennolla äänellä: ”joo, äiti silittää”. Ja äiti silittää. <3 Emma vaipuu uudelleen uneen ja hiivin huoneesta ulos.

Klo 21.30 Kömmin oman peiton alle. Luen hetken ja nukahdan ennen kuin kello lyö 22.00.

Monna