Miltä tuntuu vanheta?

Miltä se tuntuu, kun vanhenee? Rypyt, silmäpussit jne. joita tulee kuitenkin kaikille iän myötä, miltä ne tuntuu?

Sain tällaisen kysymyksen eräältä seuraajaltani, kun kyselin mitä haluaisitte lukea blogistani. Tää oli mun mielestä tosi mielenkiintoinen kysymys.

Mä oon aina ajatellut, että vanheneminen on sellainen elämän välttämätön asia. Ei sitä vastaan voi mitenkään ”taistella”. Tiedättekö kun on vaan sellaisia asioita, kuin:

  • Yksi vuorokausi kestää 24h.
  • Viikossa on 7 päivää.
  • Pitää syödä, että jaksaa.
  • Ihminen vanhenee.

Mä en oo vielä tähän ikään mennessä kokenut ikäkriisiä. Jotkut sanoo, että 30v on kriisin paikka, toiset sanoo, että 40v. No kolmenkympin kriisiä en ainakaan kokenut, enkä oikein usko kokevani nelikymppisenäkään. Mun mielestä elämä on koko ajan jotenkin vaan parempaa. 🙂

En muista oonko täällä blogissani koskaan puhunut kauneusleikkauksista. Tai siis omasta suhtautumisestani niihin. 😀 Mulle ei oo tehty mitään kirurgisia toimenpiteitä. Ainoa”kauneus-operaatio” mitä on tehty on silloin raskausarpien mikroneulaus masuun.

Muistan joskus silloin, kun kauneuskirurgia ei ollut ehkä ihan niin yleistä, kuin nykyään, kyseltiin aina ystävien kesken voisiko joku tehdä jonkun kauneusleikkauksen. Mä vastasin silloin aina, että mä en koskaan haluaisi tehdä jotain sellaista, joka muuttais mun ulkonäköä tosi radikaalisti. En koskaan myöskään halunnut, että alkaisin vanheentuessani tekemään naamastani sellaista mikään_osa_ei_liiku_koska_botoxia_niin_paljon -naamaa. Tiedättekö? 😉

Mä oon edelleen samaa mieltä. Joskus mä katon vaikkapa mun nenää, että juma onko se jotenkin kasvanut? Mutta siis eikös se niin mene, että korvat ja nenä kasvaa koko iän? En kuitenkaan lähtisi tekemään mitään nenäoperaatiota. Jotenkin muutenkin leikkaus kasvojen alueelle tuntuisi itselle isolta operaatiolta.

Oon miettinyt joskus, että voisin ehkä kokeilla niitä meso-lankoja ja myös miettinyt, että yläluomet kaipais pientä nostetta. 😉 Mutta en haluaisi lähteä leikkauttamaan silmäluomia. Jos niihin vois pistää jotkut piikit jotain kiinteytys-taika-ainetta, niin sellaista voisin kokeilla. 😀

Oikeastaan se, mitä kysyjä tässä toivepostaus-aiheessa kysyi, kertookin jo vastauksen. Koska kaikille tulee niitä ryppyjä ja mustia silmänalusia iän (ja elämätilanteen) vuoksi joka tapauksessa, miksi niitä vastaan kannattaisi taistella? Eihän se ole mikään yllätys kenellekään, että jokaiselle meistä tulee ryppyjä! 😀

Niin tai näin, vanheneminen tuntuu musta hyvältä. Iän myötä oon oppinut paljon asioita ja oleminen on vaan jotenkin niin paljon iisimpää kuin nuorempana. Ei tartte hötkyillä enää niin paljon. 😀 Mutta yksi asia on, josta en pidä vanhenemisessa. Kerron teille pienen salaisuuden. Mä nimittäin pelkään kuolemaa.

Monna