Super rentouttava viikonloppu!

Kaupallinen yhteistyö: Naantali Spa

Perjantaina pakattiin kimpsut ja kampsut kasaan ja koko konkkaronkka suunnattiin työpäivän jälkeen kohti Naantalia. Meitä odotti Naantalin Kylpylässä ihana koirahuone koko perheelle.

Perjantaina oltiin perillä joskus klo 18. Tuukka lähti käyttämään koiria ulkona ja me jäätiin Emman kanssa piirtämään huoneeseen. 🙂 Sen jälkeen lähdettiinkin sitten syömään illallista. Käytiin Tammikellarissa syömässä itse asiassa molempina iltoina. Hyvää ja ”helppoa” ruokaa ja ruokalistalta löyty myös pikkuiselle helposti hyvää ruokaa.

Yksi viikonlopun kohokohdista ja lempipaikoista perheen nuorimmaisen mielestä oli leikkihuone. 😀 Siellä Emma olis jaksanut olla vaikka koko viikonlopun.

Kun kysyttiin Emmalta, että mitä haluaisit tehdä, niin vastaus oli koko viikonlopun ajan joko ”liukemaan” tai uimaan.

Juteltiin Tuukan kanssa paluumatkalla kotiin, että oli jotenkin tosi mukava ja rentouttava viikonloppu. Vaikka meillä on välillä sellainen meininki päällä, kun ollaan jossain reissussa, että heikompia hirvittää ja joku huutaa koko ajan.. 😀 Niin tää viikonloppu oli ihan super rentouttava ja rauhallinen.

Käytiin molemmat myös Tuukan kanssa erikseen treenaamassa just vähän aikaa sitten uusitulla kylpylän OLOFitness-kuntosalilla. Salilta löyty kyllä kaikki mahdollinen ja oli muutenkin ihan 10+ kuntosali! Me molemmat tykätään siitä, että myös lomalla pääsee treenaamaan ja valitettavan monista hotelleista löytyy vaan sellainen ihan pikkuinen parin neliön kuntosali.

Vaikka kylpylä oli ilmeisen täynnä tänä viikonloppuna, joka paikkaan mahtui jotenkin tosi hyvin. Kylpylän puolella oli koko ajan tilaa kivasti, samoin salilla. Ravintolassakaan ei tarvinnut odottaa ruokia, vaan palvelu pelas tosi hyvin ja vikkelästikin.

Meiän mielestä on hauskaa, kun tuolla Naantalin Kylpylässä on kaikenlaisia vieraita. On selkeästi työporukoita, on perheitä, on nuoria pariskuntia ja eläkeläisiä. Kaikki on jotenkin sulassa sovussa siellä. Me ollaan oltu Naantalin kylpylässä jo monta kertaa. Viimeksi viime kesänä.

Myös Naantalin ihana vanha kaupunki on kyllä niin mieltä lepuuttava ja kaunis.

Nyt on kyllä ihana fiilis aloittaa työviikko. <3 Suosittelen tuota Naantalin Kylpylää kyllä ihan satasella, oli sitten lapsiperhe, koiraperhe, eläkeläispariskunta tai vaikka ystäväporukka.

Monna

Lue myös: