Telkkari on laatuaikaa!

Kaupallinen yhteistyö: Samsung Suomi

Mä oon viimeisen parin vuoden aikana katsonut telkkaria SUPER vähän! En oo seurannut oikein mitään sarjoja, kattonut ehkä pari leffaa yhteensä kahden vuoden sisällä ja oikeastaan se mikä telkkarissa on pyörinyt on ollut Pipsa Possu, Petteri Kani tai AamuTV. 😀

Kun meille saapui muutama viikko sitten uusi telkkari, Samsungin Smart Qled TV, on telkkarin kattominen varmaan triplaantunut!! Me ostettiin meidän edellinen telkkari, sekin Samsungin, vuonna 2011. Se oli meiän ensimmäinen taulutelkkari, sitä ennen meillä oli sellainen ihana hopeinen super mötkäle kuvaputkitelkkari.

Mä muistan, että jo silloin tuntui, että huhhuh mikä elämys! Meille ostettiin silloin myös Elisa Viihde-paketti ja tallennettiin kaikki mahdolliset ja mahdottomat ohjelmat sinne Elisan boxiin ja vuokrattiin leffoja jne.. Mutta kummasti telkkarin katsominen vähentyi pienokaisemme synnyttyä. 😉

Meiän vanhan telkkarin kuva oli alkanut vähän rätisemään ja ajateltiin, että nyt olis aika hankkia uus telkkari ennen kuin vanha räjähtää. Edellinen telkkari on 42-tuumainen ja mietittiin, että olis kiva hankkia nyt isompi. Meillä on aika iso olohuone ja sohvalta telkkariin on matkaa yli 5 metriä, joten telkkarilla sai olla kokoa.

Mä oon aina tykännyt Samsungin telkkareista, ne on jotenkin mun mielestä luotettavia ja laadukkaita. Siispä tutkinnan alle meni Samsungin valikoima. 🙂 QLED-tv:t edustaa Samsungin premium-tason tv-mallistoa, jonka erottuvuustekijänä on muotoilu ja ruudun kirkkaus. Niissä on ihan huikean se valovoima ja sen ansiosta ne sopii erityisen hyvin kirkkaisiin, isoilla ikkunoilla varustettuihin suomalaisiin koteihin. Meillähän on siis koko olohuoneen yksi seinä yhtä ikkunaa ja tähän paistaa aurinko n.klo 13 eteenpäin iltaan asti.

Kun me pistettiin tää ihana 55-tuumainen telkkari paikalleen, painettiin power-nappia ja ekan kerran äänet päälle, ni tuntui kuin ois ollut elokuvateatterissa. 😀 Siis aivan huippu oikeasti se äänentoisto! Petteri Kaniinin tunnaristakin erottui bassot. 😉 😀 Hahaha!

Yks huikea juttu tossa telkkarissa on kaiken muun lisäksi se, että sen sisällä on kaikki. Ei oo kuin yks kaukosäädin ja sillä pääsee kaikkiin toimintoihin. Ei tarvi asentaa chromecastia tai digiboksia tai mitään muutakaan boksia – Netflix, Ruutu, Katsomo, Yle Areena, ViaPlay, Youtube jne jne.. kaikki on tossa samassa! Oon edelleen ihan äimänä! 😀 Täähän voi olla jollekin jo ihan vanha juttu, mutta mulle se on uus!

Mä oon ottanut telkkarin katselusta itelleni nyt sellaisen laatuaika-jutun. Mulle läppäri on työväline, siitä jonkun ohjelman katsominen ei oo niin rentouttavaa, koska ruudulle saattaa välähtää saapunut sähköposti tms.. Puhelinta tulee pidettyä muutenkin ihan tarpeeks kädessä, joten siitäkään ei tee mieli katsella mitään ohjelmia. Kun telkkarin ääreen istahtaa, tulee ihan sellanen olo kun ois lomalla. 😀 Haha!

Mä oon esim. nyt ottanut sellaisen uuden tavan, että lounaan ajaksi pistän tietokoneen kiinni, tuun työhuoneesta alakertaan ja syön lounaan sohvalla istuen ja telkkarista jotain hyvää ohjelmaa katsoen. Pitäähän useimmat ihmiset lounastauon irti töistä, joten miksi en mäkin – vaikka kotona töitä teenkin. On ihana saada pieni tauko töihin keskellä päivää ja sitten palata työhuoneesen. Eikä muuten tarvi laittaa verhoja kiinni, että ruudusta näkyis jotakin. 😉

Katseletteko te paljon telkkaria?

Monna