Eka viikko takana! :)

Miten teillä sujui ensimmäinen viikko Kohti terveempää minää -haasteesta? Miten se mulla sujui? 🙂 Viikon aikana tuli paljon kyselyitä, että voiko haasteeseen lähteä mukaan myöhemminkin. TOTTAKAI VOI! Haasteen on tarkoitus innostaa tekemään ratkaisuja oman hyvinvoinnin eteen! Haaste alkoi viime viikon maanantaina, mutta loppupäivää ei oo asetettu! 🙂 Juurikin sen vuoksi, että tämä ei ole mikään kilpailu! Jokainen saa osallistua juuri omilla ehdoilla ja tavoitteilla.

No mutta, miten se mun viikko sujui? Alkuviikko lähti liikkeelle innolla ja energialla, heti ekan treenin teinkin jo maanantaina.

Maanantaina pepputreeni kotona.

Viikon tokan treenin tein torstaina, joogan. Mutta siihen ne mun treenit jäi viime viikolla. Toki viikkoon sisältyi treeniryhmän ja pienryhmän vedot, mutta niitä en kyllä omaksi treeniksi laske, koska teen siellä aina vaan muutamia toistoja per liike. Lisäksi koirien kanssa kävelyitä ja sellaista hyötyliikuntaa. Mutta mun kolmas treeni jäi tekemättä. Mulla tuli loppuviikkoa kohden koko ajan väsyneempi ja väsyneempi olo. En sitten vaan saanut kerta kaikkiaan jaksanut tehdä sitä kolmatta treeniä.

Lauantaina aamulla mietin, että meen salille, mutta sekin jäi. Yö meni katkonaisesti, kun Emma heräsi puoli viiden aikaan huutamaan äitiä.. Sen jälkeen menikin hetki ennen kuin sain unen päästä kiinni takas. Seiskan aikaan Emma jo heräsikin ja koko aamu meni jotenkin ihan usvassa. Mietin koko ajan, että nyt lähden salille, mutta en vaan kyennyt. Päätinkin sitten antaa olla ja viettää oikein löysän ja laiskan lauantain.

Ymmärsin lauantaina itse asiassa yhden asian mun käytöksessä. Mä monesti odotan lauantaita, että se on sellainen meiän perheen viikon ”pääpäivä”. Ollaan koko perheen kesken, ei tehdä töitä ja kännykätkin pidetään äänettömällä ja hyvin paljon sivussa koko päivän ajan. Nyt lähiaikoina mä oon kuitenkin aina just lauantaisin ollut ihan super väsynyt. Se on harmittanut ja oon saattanut olla sitten jotenkin huonolla tuulella sen takia, oon odottanut sitä vapaapäivää ja yhdessä olemista ja kun oonkin ollut tosi väsynyt, enkä reipas ja innokas puuhaaja-äiti/vaimo heti aamusta – on se tuottanut jonkinlaisen pettymyksen mun päässä.

No entäs ne ruokailut ja herkuttelu?

Herkut pysyi visusti kaupassa ja poissa perjantaihin asti. Kävin perjantaina Naistenpäivän kahvilla mun rakkaan ystävän Saran luona, mun toisen rakkaan ystävän Annan kanssa. Mentiin Annan kanssa katsomaan Saran kaksiviikkoista pientä vauvaa ja samalla juotiin kaffet Naistenpäivän kunniaksi. Aamulla kun viestiteltiin, että mitä kahvin kanssa, niin kovasti vannotin Annalle ja Saralle ettei mulle sitten mitään herkkuja. 😀 No, kun Anna tuli donitsien ja keksien kanssa ovesta, mä jo suvereenisti kerroin, että eihän sitä nyt Naistenpäivänä voi olla syömättä ystävän tarjoamaa pullaa. 😀

Meillä menikin sitten myös illalla kaupassa karkkihyllyn kautta tie myös Tuukan kanssa. Vaikka mä sanoinkin teille juuri tässätässä postauksessa, että jos ”sortuu” johonkin herkkuun aamupäivällä, ei tarvi ajatella siinä menevän sitten koko päivä samalla pilalle. 😀 No, mä itse juuri toimin niin. Ajattelin, että kun tässä nyt meni jo donitsi nassuun, niin pidetään samalla se herkkupäivä jo tänään. Sehän olis ollutkin hyvä, mutta me herkuteltiin myös lauantaina. Haha! 😀 Mutta se on elämää. Mä en halua, että tästä haasteesta tulee mulle itselleni tai kellekään tähän osallistuvalle paineita. Sitä paitsi, parempi se on 2 herkkupäivää viikon aikana kuin 7. Eikö niin?


Ensi viikkoon mennään hyvällä mielellä ja samalla asenteella! Tarkoitus on tehdä 3 treeniä! Ja ens viikolla mä taidan myös käydä uusimassa mun salikortin! Nyt on pienen tauon jälkeen nimittäin taas sellainen fiilis, että haluaisin mennä salille treenailemaan!

Tähän loppuun vielä tällainen juuri äsken otettu IG vs. REAL -kuvapari. 😉 Asennolla ja sillä miten vaikkapa housut on vedetty löysimmän kohdan yli, voi hämätä aika paljon. 😉 Muistakaa rakkaat siellä ruudun takana, että kuvanmuokkaukset ja asennoilla / vaatetuksella saa tosi paljon eroa kuviin. Kaikki ei oo aina sitä miltä näyttää. Pääasia, että siellä kuvien takana on tyytyväisyys ja hymy itselle on sitä makkaraa tai ei. <3

Energistä ja ihanaa viikon alkua kaikille! <3

Monna