Koko jengi maalissa! 🙂

Seikkailukilpailu

sis.mainoslinkkejä

Meillä oli viikonloppuna ilo järjestää Johannan kanssa Vaikuttajatapahtumien nimissä Vaikuttajien CitySurvivors. Tuo kilpailu on Tuukan kehittelemä ja se on pyörinyt jo kolme vuotta! Viime keväänä Helsingin kilpailussa oli mukana lähes 700 ihmistä ja kilpailu käytiin myös ekaa kertaa Rukalla. Tänä keväänä kilpaillaan taas 25.5. lauantaina Helsingissä ja 8.6. Rukalla. Helsingin kilpailussa on jo yli 400 ihmistä mukana!! 🙂

Kilpailu sai alkunsa Tuukan päässä eräällä juoksulenkillä. Tuukka mietti, että olisko joku juoksukilpailu tänä vuonna mihin osallistua.. mieleen oli tullut vain CityRunit ja CityMaratonit. Tuukka kaipasi jotain muuta, jotain missä voi yhdistää juoksun ja päättelykyvyn ja joutua joihinkin erikoisiin haasteisiin. Siitä lähti idea ja suunnittelu. City Survivors on Amazing Race -tyyppinen kilpailu, jossa kilpaillaan pareittain. Tässä kilpailussa on kaksi sarjaa; Hupi ja Kilpa. Hupisarja on vähän lyhyempi ja sen voi vaikka kävellä läpi rastilta toiselle. Kilpasarja on vähän pidempi ja se sisältää myös enemmän fyysisiä rasteja. Helsingin CitySurvivorsin on voittanut sama pari jo kolme kertaa!! Nyt on tullutkin vähän sellainen juttu, että päihittääkö joku toinen tämän joukkueen jollain kertaa! 😉

Kisakoira Pimu! 😉
seikkailukilpailu
Kilpailijat valmiina lähtöön!

Viime lauantaina siis Vaikuttajatapahtumat järkkäsi Tuukan kanssa yhdessä CitySurvivorsin ”miniversio” vaikuttajille. Tässä versiossa oli 5 rastia, kun oikeassa kilpailussa niitä on sarjasta riippuen 10-12. Startattiin kilpailu Kauppakeskus Redistä, josta itse asiassa lähtee myös Helsingin kilpailu tänä vuonna! 🙂 Ekalla rastilla kilpailijoita vastassa olin minä. Annoin heille ratkaistavaksi tässä alla olevan tehtävän, sen perusteella he suuntasivat tokalle rastille.

Mihin sä olisit lähtenyt tän perusteella?

Yhdellä rasteista joutui ratkaisemaan tanssitehtävän. 😉

Meille sattui ihana ilma, koska lauantaille oli luvattu aurinkoa. Onneksi pääkaupunkiseutu välttyi siltä kovalta lumipyryltä! 🙂 Ulkorasteja oli tässä miniversiossa kaksi, oikeassa kilpailussa niitä on yleensä vähän enemmän. 🙂 Silloin on tietysti myös vähän eri suorittaa rasteja ulkona, kun on kuitenkin plussan puolella asteet. Tosin ihan ensimmäisessä Helsingin CitySurvivorsissa (huhtikuussa 2017) oli nipinnapin plussan puolella asteet.

Mä naureskelin lauantaina kilpailun jälkeen, kun vaikuttajat kyseli oonko mä itse osallistunut tähän kilpailuun. Mua nauratti se sen takia, että mä en siis todellakaan osais ratkaista näitä kaikkia tehtäviä mitä kilpailussa on! 😀 Mutta!! Tässä kilpailussa parasta onkin se, että kun valitsee kilpaparin hyvin, voi toinen olla aivot ja toinen voima. 😀 Rasteilla on ollut mm. tehtäviä, jossa toinen joutuu suorittamaan jonkun fyysisen tehtävän ja toinen sillä aikaa ratkoa sana-arvoitusta, että mihin seuraavaksi suunnistetaan.

Niin ja on kilpailussa myös vinkkipuhelin! Viime kevään kilpailussa se soi yli 200 kertaa! 😀 Kun taas edellisessä kilpailussa se ei soinut kuin vajaat 100 kertaa.

seikkailukilpailu

Mitalikahvit meiän porukalle tarjosi Voima-kahvila. Siellä kilpailijoita odotti tottakai mitalit ja nopeimmalle parille pokaalit! 😉 Sen lisäksi ihan super hyvää raakakakkua ja kahvia! <3 Suosittelen muuten pitämään tän paikan mielessä, jos joskus tarvii järkätä jotain kekkereitä! Meillä oli tuolla samaisessa paikassa FitFashionin hautajaiset/pikkujoulut viime joulukuussa.

Mulla on teille myös alekoodi kilpailuun!! 🙂 Nyt tän viikon ajan on voimassa koodi: monnatreenaa , sillä te saatte osallistumisoikeuden 80€ hintaan (40€/hlö), kun sen ovh on 90€. Koodi on tosiaan voimassa sunnuntaihin 10.3. Se toimii sekä Helsingin, että Rukan kilpailuun!

TÄSTÄ pääset shoppailemaan! 😉

Koko jengi maalissa! 🙂

Huikeeta jos lähdet mukaan joko  Helsinkiin tai Rukalle! 🙂 Kysy mitä vaan, mitä mieleen tulee kilpailusta! Vastaan sen minkä voin! 😉 Koska tässä kilpailussa yks pääjuttu on se, että kilpailijoita voi odottaa matkan varrella mitä vaan, eikä ennen kilpailua hirveästi anneta tietoa!

Monna