Haaste alkaa!! :)

Hihii!! 🙂 TĂ€nÀÀn se alkaa! #kohtiterveempÀÀminÀÀ 

Heti starttiin pistĂ€n teille kaksi ensimmĂ€istĂ€ treeniĂ€! NÀÀ molemmat on jo vanhempia videoita, mutta sika hyviĂ€ ja toimivia! 🙂 Siksi nÀÀ nyt ekoina jakoon! Tee jompi kumpi heti tĂ€nÀÀn! PistĂ€ IG:hen storyĂ€ tai kuvaa, kun oot tehnyt (tai tekemĂ€ssĂ€) ja tĂ€gÀÀ mut ( @monnapursiainen ) sisĂ€ltöön, niin saan jaettua + oot mukana kuukausittaisessa arvonnassa.

MĂ€ ajattelin tehdĂ€ tuon Peppu piukaks -treenin tĂ€nÀÀn! Laitan sitten omat fiilikseni jĂ€lkikĂ€teen storyyn! 😉 MitĂ€ muuta meinaan tĂ€llĂ€ viikolla treenata? No, mĂ€ suunnittelin tĂ€lle viikolle kolme treeniĂ€. TĂ€nÀÀn tosiaan tuo jalkatreeni, keskiviikkona Yogaian jooga ja perjantaina tĂ€mĂ€ kotitreeni.

On muuten hyvĂ€ fiilis, kun on treenit kalenterissa ja jopa treenisisĂ€llöt tiedossa! 🙂 On sellainen olo, ettĂ€ olis jo puoliksi tehty! 😀 Haha! Tuon kahvakuulatreenin meinaan tehdĂ€ ehkĂ€ lauantaina tai sunnuntaina, jos jaksan! PidĂ€n sen sellaisena extra-treeninĂ€! Jos en tĂ€llĂ€ viikolla jaksa sitĂ€ tehdĂ€, niin teen sen ens viikolla!

TÀlle viikolle on myös ruokahommat suunniteltu, kuten viime viikolle. Eli meillÀ jatkuu sama kaava, joka aloitettiin viime viikolla. Koko viikon ruuat suunnitellaan sunnuntaina ja samalla myös katotaan kalenterista, ettÀ kumpi ehti minkÀkin pÀivÀn ruuan tekemÀÀn. TÀnÀÀn mulla on lounaaksi feta-kinkkusalaattia ja alkuillasta syödÀÀn koko perheen kesken lihamureketta ja perunamuussia.

MĂ€ otin pienen varaslĂ€hdön haasteeseen jo viime viikolla, sillĂ€ pidin vain yhden herkkupĂ€ivĂ€n ja kĂ€vin myös puntarilla. MĂ€ en keskity painoon tĂ€ssĂ€ haasteessa, mutta se ei haittaa vaikka sellanen pari-kolme kiloa tipahtaa pois samalla. Se on se sama mÀÀrĂ€, joka on viime syksyn ja lopputalven aikana tullut pelkĂ€stĂ€ herkuttelusta monta kertaa viikossa ja muutenkin ”ei niin hyvistĂ€ ruokatottumuksista” joulu-tammikuussa. MĂ€ uskon, ettĂ€ kun pidĂ€n tĂ€n saman meiningin, jonka jo viime viikolla aloitin, saan lisÀÀ energiaa itelleni ja pöhöttynyt olo pois.

MĂ€ oon ihan fiiliksissĂ€ tĂ€stĂ€ haasteesta itsekin! 🙂 Toivottavasti tekin!

Jos et vielĂ€ lukenut, ettĂ€ mitĂ€ tÀÀ haaste tulee pitĂ€mÀÀn sisĂ€llÀÀn, miten haastan itseni ja miten mĂ€ teitĂ€ haastan mukaan, kĂ€y lukemassa TÄMÄ POSTAUS. MĂ€ oon tosi innoissani siitĂ€, ettĂ€ teitĂ€ on nyt jo ilmoittautunut mukaan tosi paljon ihmisiĂ€!! Haastakaa tekin lisÀÀ porukkaa mukaan ihmeessĂ€, koska yhdessĂ€ on kivempi tehdĂ€! 🙂 Katsotaan jos meitĂ€ on haastessa mukana kohta niin paljon ihmisiĂ€, ettĂ€ kandee perustaa oma FB-ryhmĂ€ koko jutulle, niin sitten perustetaan!

IHANAA VIIKON STARTTIA ja IHANAA HAASTEEN STARTTIA!! <3 <3 <3

pus!

Monna