Terveempi minä -haaste!

No niin!! Tää on eka haaste jonka pistän pystyyn! Saas nähä kuin käy! 🙂 Toivon, että lähdette mukaan sankoin joukoin kohti terveempää minää! 🙂 Kyselin teiltä haluaisitteko te lähteä mukaan, jos pistäisin pystyyn jonkinlaisen haasteen. Niin moni vastasi kyllä, että päätin pistää homman pystyyn!

Aloitetaan Terveempi minä -haaste maanantaina 4.3.2019! Mä kerron tän postauksen aikana siitä, mitä haaste pitää sisällään ja miten haastan teidät mukaan! Kerron ensin kuitenkin mitä se mulle tarkoittaa. Oikeastaan tää on mun mielestä suora jatkumo mun viime syksyn ”Kohti terveempää minää” -projektille. Vaikka tässä välissä on projetki ottanut kapuloita rattaisiin, eikä oo päässyt eteenpäin, en oo silti unohtanut niitä asioita, joista jo silloin teille puhuin.

Mulle Terveempi minä -haaste tarkoittaa seuraavia asioita:

 • Yksi herkkupäivä viikossa!
 • Säännölinen treenaaminen 3 x / vko (joogaa + kotitreeniä pääosin)
 • Pieni kiristys kiloihin ja pöhötys pois! -5kg kesään mennessä! 😉 (klik)
 • Henkinen hyvinvointi! Omaa aikaa riittävästi, ei kalenterin täyteen buukkaamista!
 • Olkapää kuntoon! (klik)
 • Rauta-asiat kuntoon! (klik)

Lisäksi mä haluan taas pystyä tekemään ylläolevassa kuvassa olevat liikkeet! 🙂 Silta oli mun ihan suosikkiliikkeitä ennen raskautta! Siihen mä pystyn, kun saan olkapään kuntoon ja jooga + kehonhuolto on osana mun jokaviikkoista treeniä. Noi molemmat käsilläseisontakuvat on raskauden jälkeen, joskus viime keväänä. Eli niihin mä pystyn heti taas kun saan olkapään kuntoon! Ja toi ”lähes” spagaattikuva on taasen sieltä vuodelta 2014.. että siihen on matkaa. Mutta sekään ei oo mikään mahdoton tehtävä!

Mä tykkään, että on konkreettisia juttuja joita kohti maltilla ja järjellä menee. Ne konkreettiset jutut pitää motivaation yllä silloin, kun meinaa lopahtaa into. Tää Terveempi minä -haaste on ehdottomasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin haaste!! Ei mikään kahdessa viikossa -10kg juttu! 😀

Mitä mä tuun teille antamaan tän haasteen myötä?

 • Tuun jakamaan teille viikottain blogissa ja IG:ssä jotain tähän haasteeseen liittyen. Konkreettisia vinkkejä ja ideoita ilmaiseksi! 🙂 Se voi olla jollain viikolla treenivideo, jollain viikolla se voi olla resepti. Se voi olla henkisen hyvinvointiin liittyvää juttua tai vaikka kehonhuoltovinkit.
 • Haluan myös jakaa teidän sisältöä haasteesta eteenpäin, jotta tekin pääsette vaikuttamaan miten haaste etenee. Jaan siis teidän suostumuksella myös teidän omia treenivinkkejä tai reseptejä.
 • Lisäksi kerran kuussa Foodin lahjoittaa yhdelle #kohtiterveempääminää hashtagia käyttävälle haasteeseen osallistuvalle 50€ lahjakortin Foodinin verkkokauppaan!!

Miten mä sitten teidät haastan mukaan? Mä haluan haastaa teidät seuraavasti:

 • Mieti miksi sä haluat lähteä mukaan haasteeseen? Onko jotain konkreettisia asioita, joihin haluat parannusta? (väsymys, paino, ulkonäkö, henkinen hyvinvointi tms..)
 • Kerro IG:ssä, että oot mukana tässä! Tägää @monnapursiainen Terveempi minä -aiheisiin kuviin ja storyihin, niin mä näen kaikki teidän julkaisut. Tän avulla pystyn myös jakamaan storyjä mun storyissä eteenpäin. 🙂 Käytä hashtagia #kohtiterveempääminää , jolloin kaikki haasteeseen osallistuvat näkee teidän muidenkin julkaisut. Näin osallistut myös siihen lahjakortin arvontaan joka kuukausi!

Kuka on mukana??

Mä ainakin!! 😉

Monna