Uskomukset minusta! :)

Kysyin teiltä pari päivää sitten IG:ssä storyn puolella, että mitä uskomuksia teillä on musta. Lupasin vastata uskomuksiinne IGtv:n puolella, mutta päätinkin tehdä tästä postauksen. 🙂 Tässäpä siis valikoitu kasa teidän uskomuksia musta ja mun kommentit niihin. 😉

Olet ihanan avoin ja pirtsakka.

No oon mä aika avoin ja pirtsakkakin. 😀 Mutta en aina, enkä kai ainakaan nyt. 😉

Oot positiivinen ja periksiantamaton. Ja rakastava äiti.

No positiivisuus on mussa sellainen sisäänrakennettu juttu. Haluan lähtökohtaisesti aina ajatella asioista ensin positiivista. Periksiantamaton oon kyllä asioissa, joissa haluan edetä ja joita haluan tehdä. Mutta oon myös välillä vähän laiska ja periksiantava. 😉 Rakastava äiti oon 150% + tuplasti päälle. <3

Kiltti, lapsirakas, eläinrakas, et suutu helposti, etkä kiroile.

Kiltti joo, vähän liiankin. Lapsirakas ja eläinrakas ehdottomasti! 🙂 Suutun mä kyllä aika helposti ja kiroilenkin. Haha! 😀

Treenaat ahkerasti ja syöt terveellisesti.

Tää on kyllä nyt vähän sinne päin. 😉 Ainakin just nyt! Kyllä mä säännöllisesti treenaan ja pidän huolta itsestäni ja syönkin terveellisesti. Mutta en aina.

Olet tosi symppiksen oloinen ja jalat maassa oleva nainen.

Kiitos vain. 😉 Symppis mä haluankin olla. Jalat mulla on kyllä täysin maassa, joskus varmaan vähän liiankin syvällä. Haha. 😀

Super Äiti. Liikunnallinen. Perhettä rakastava.

No ihana hei! Super Äiti!! Ainakin yritän olla! <3 Perhettä rakastan täysillä! Liikunnallinenkin kait oon, vieläkin!

Olet ihana persoona ja sellainen äiti, kuin minä haluaisin joskus olla.

No kiitos kiitos kiitos!! <3

Oot tosi herkkä, varsinkin Emmaan liittyvissä asioissa. Oot yleensä hyvällä tuulella.

Oon todellakin tosi herkkä. Joskus jotkut sanoo, että liiankin. Sen takia itekin välillä mietin, että liiankin herkkä. Emmaan liittyvissä asioissa myös herkkä, sekä ulkopuolelta tuleviin asioihin, että itse reagoimaan Emman oloihin, sanoihin jne. <3 Oon kyllä enemmän hyvällä tuulella, kuin huonolla. Mutta on mullakin huonoja päiviä ja viikkoja. 😀

Vaikutat kauheen mielyttämisen haluiselta. Se kuluttaa sun energiaa.

Oon ollut nuorempana miellyttämisen haluinen, oon siitä täällä kertonutkin. Halusin miellyttää kaikkia! Mutta en enää. <3 Kyllä mun energiaa kuluttaa tällä hetkellä muut asiat. 😉

Sporttimimmi, ihana ystävä, reilu, aina positiivinen, oikeudenmukainen.

Sporttimimmi, no kai joo. 😉 Ihana ystävä ja reilu yritän aina olla! En oo aina positiivinen, mutta pääsääntöisesti! Oikeudenmukainen haluan myös aina olla!

Olet rehellinen.

No joo, kyllä mä varmaan taidan olla aika rehellinen. 😀 Varsinkin iän myötä musta on tullut sellainen, että sanon kyllä rehellisesti aremmatkin asiat suoraan ihmisille. En halua loukata, joten en sano mitään inhottavia juttuja tarkoituksella loukata. Mutta jos joku asia mua häiritsee vaikka ystävän kanssa tai jossain työjutussa tms. Niin nykyään kyllä aina nostan kissan pöydälle, vaikka se vähän jännitäiskin.

Hengailet kotona usein ilman housuja.

Hahahaha! 😀 En kestä! No ilman housuja joo, koska mulla on usein sellainen ihana iso t-paita/yökkäri päällä. Mut en mä pylly vilkkuen täällä kulje. 😉

Oot aito, herkkä, positiivinen ja raudanpuutteinen.

Aito haluan olla aina. Herkkä oon todella. Positiivinen yritän olla mahdollisimman paljon. Ja joo: RAUDANPUUTTEINEN! 😉 😀 On menny viesti perille! Haha.

Et halua lisää lapsia.

No, en tiiä. Tää ei oo yksiselitteinen asia.

Mahtava äiti, joskus jopa niin hyvä, että se sattuu sinuun.

Mä mietin, että mitähän tää tarkoittaa. Mutta sit ymmärsin. Mä oon tosi sellanen ”tunnollinen äiti”. Joskus liikaakin. Esim. jos Tuukka antaa mulle omaa aikaa ja lähtee vaikka Emman kanssa käymään parin tunnin kauppareissulla tms.. Niin mä monesti meinaan potea siitä huonoa omatuntoa, että tuleekohan Emmalle pahamieli kun äiti ei oo mukana jne..

Olet jaksava ja lempeä äiti. Olette miehesi kanssa parhaita kavereita ja molemmat aitoja.

Yritän olla jaksava ja lempeä äiti. 😉 En mä Emmalle raivoa, mutta tottakai välillä voimakastahtoisen pikkutaaperon kanssa meinaa palaa käämi. 😀 Haha. Sitten vähän huokailuttaa. Ollaan me kyllä toistemme parhaat kaverit Tuukan kanssa. Aitojakin satasella!

Uskon, että olet ihminen kenen seurassa on helppo olla. Sussa on hyvää energiaa.

No tätä mä oon kuullut kyllä mun ystäviltä ja ihmisiltä keitä tapaan. Mä haluan olla helposti lähestyttävä ja sellainen, kenen seurassa ei tarvi jännittää tai esittää mitään.

Erityisherkkyytesi lisäksi olet oman tiesi kulkija ja tavoitteisiin pyrkivä.

Joo, taidan mä olla aika oman tien kulkija. Mä en hirveästi seuraa mitä muut tekee, mutta jos innostun ite jostain asiasta, niin lähden sitä kohti innolla. Ja kyllä pyrin tavoitteisiin! 🙂

Näytät aika lyhyeltä.

Oon 165cm. 🙂

Olet liian vahva ja järkevä ihminen masentumaan, koska arvostat elämää.

Joo, en tiiä. Oonko mä vahva? En tiedä. Ehkä mä oon. 😀 Mutta joka tapauksessa tosi kauniisti sanottu uskomus!!

Rempseä, huumorintajuinen, pitää omiensa puolta.

Joo, joo ja joo!

Saletisti aamuihminen, kunhan saa nousta rauhassa.

Haha! 😀 Tää on ihan totta! Mä rakastan aamuja, mutta mä myös rakastan sitä jos saan herätä ennen kuin muu perhe ja juoda kupillisen kahvia ihan hiljaisuudessa. <3


Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Monna