Miinukset ja niistä ääneen puhuminen!

Vanhemmuuden plussat ja miinukset. Plussia on helppo kertoa, ainakin julkisesti. Niistä on helpoin kertoa somekanavissa ja työkavereille. Lähimmille ystäville tai perheenjäsenille uskalletaan puhua sitten niistä miinuksista, kun ottaa päähän ettei saa nukkua kahdeksaa tuntia putkeen tms.

Meiltä tuli perjantaina ulos meiän eka podcast-jakso Vanhemmuuden plussat ja miinukset. Tää jakso nousi heti perjantaina Suplan suosituimmat-kategoriaan!! Me ollaan aivan fiilareissa tästä!! Se kategoria oli vähän niin kuin sellainen ”salainen haave” meillä molemmilla.

Saatiin todella paljon palautetta podcastista! Ja kaikki on ollut positiivista!! Ihan huikeeta! Yksi sellainen ”ei niin positiivinen” oli se, että mulla on kova nauru ja ääniyliherkälle se oli vähän huono juttu. 🙁 Se oli oikeasti harmillinen juttu tän kuulijan puolesta. Mutta joka tapauksessa siis, ollaan saatu kiitosta siitä, että ollaan aitoja, huumorintaju on mahtava ja sitten siitä, että uskalletaan sanoa näitä juttuja ääneen.

Tuli muutamiakin palautteita vielä tällä hetkellä lapsettomilta ihmisiltä, että ei onnistuttu pelottelemaan tarpeeksi. 😀 Haha! No sehän ei tietysti oo meiän tavoite, että ihmiset ei haluais hankkia lapsia. Vaan se, että me kerrotaan niistä jutuista, mistä ei ehkä ihan kaikki kerro. Pääpointtina meillä on niin podcastissa kuin oikeassakin elämässä kuitenkin 110% se, että meiän mielestä on maailman ihaninta olla vanhemmat. Ei ikinä haluttais vaihtaa sitä pois.

Vaikka siis huumori lentää ehkä aroistakin aiheista ja kerrotaan rehellisesti, että se harmittaa kun ei ehdi treenaamaan, tai ei saa nukkua niitä katkeamattomia yöunia ainakaan montaa yötä putkeen. 😉 Niin silti se kaikki, mitä Emma on meille tuonut meiän elämään on niin parasta, että ei muulla väliä.

Ehkä just sen takia me uskalletaankin puhua niistä miinuksista ääneen, koska kaikki kuulijat ymmärtää ja meiän lähipiiri tietää, että taustalla on maailman suurin rakkaus lasta kohtaan. Meiän mielestä on vaan hauskaa puhua näistä jutuista ääneen, koska me tiedetään muidenkin vanhempien miettivän näitä juttuja. Saatiinkin paljon myös viestejä, että ihanaa kun teilläkin pohditaan näin ja noin.

Me oltiin listattu ennen tuon jakson nauhoittamista omia plussia ja miinuksia vanhemmuudesta. Meillä molemmilla oli siellä miinusten puolella tuo unijuttu! Se kertoo aika paljon siitä, miten tärkeeä se uni on. Jos teiän pitäis listata miinuksia ja plussia, mitä ne olis?

Ens viikolla julkaistavassa jaksossa me puhutaan raskauskiloista!! 😀 Meiän jaksot julkaistaan aina perjantaisin siellä Suplassa. Laitan kyllä aina myös linkkiä, niin on helppo mennä kuuntelemaan.

Monna