Ehdoton suosikki treenihousuista!

Kaupallinen yhteistyö: Yvette

Mä oon nyt kohta pari vuotta käyttänyt Yveten treenivaatteita. Mulla on muotoutunut Yveteltä muutamia suosikkituotteita ja ihan ehdoton suosikki on korkeavyötäröiset housut! Miks ne on mun suosikit? Ehdottomasti yks tärkeimpiä asioita on se, että ne pysyy jalassa ilman kokoaikaista ylösvetämistä. 😀 Haha! Mutta tää vaan on tärkee seikka, niin treenatessa kuin ihan vaan vapaa-ajalla.

Toinen juttu miks mä tykkään tästä mallista on se, että ne oikeasti on korkeavyötäröiset. Tää on hyvä seikka treenatessa, saa ihan rauhassa tehdä mitä vaan treeniliikkeitä, eikä varmana vilku alushousujen yläreuna. Tykkään tuosta korkeasta vyötäröstä myös sen takia, että nää jalassa tulee sellainen skarppi ja ryhdikäs olo keskivartaloon. Kolmantena seikkana sanon sen, että näistä ei näy läpi!

Tässä ylläolevassa kuvassa mulla jalassa korkeavyötäröisten uusin printti Vita Print. Oon vähän ihastunut tähän nyt. 😉 Tää nilkkalenkki-malli on nyt tällä hetkellä mun toinen suosikki (tuossa allaolevassa kuvassa). Nää jos jotkut on IHANAT päällä! Siis super pehmeät ja ihanat. Oon käyttänyt näitä nyt melkein joka päivä, enkä edes treenatessa, vaan ihan vapaa-ajalla / työpäivinä.

Tämä vähän ”liukaspintainen” materiaali ja tämä ”mattapintainen” materiaali mustista korkeavyötäröisistä on ns. luottokamaa. Varsinkin tuo mattapintainen materiaali on sellaista, että käytän noita housuja monesti jonkun neuleen tai vapaa-ajan paidan kanssa, koska ne on jalassa niin hyvän näköiset, eikä niistä näy läpi ei sitten tippaakaan. Ne näyttää päällä ihan tavallisilta mustilta trikoohousuilta ja sen vuoksi niitä usein käytän myös muissakin tilaisuuksissa kuin salilla. 🙂

Toi liukaspintainen materiaali on vähän uudempi tuote ja se on kiilaamassa tuohon mattapintaisen rinnalle täällä Pursiaisen Monnan vaatekaapissa aika kovaa tahtia. 😉

Korkeavyötäröisistä on olemassa myös tuossa ylemmässä kuvassa oleva CaroPrint väri, sekä tämä tumman sininen mattapintainen. Oon saanut monelta mun seuraajalta viestiä, että kun on kerran tilanneet yhdet korkeavyötäröiset on niitä ollut pakko tilata toiset perään. Joko samaa väriä / kuosia tai sitten jotain näistä muista väreistä. Tuo malli, materiaali, istuvuus ja ”ei_läpinäkyvyys” on varmaan ne tärkeimmät seikat näissä.

Jos teitä nää korkeavyötäröiset kiinnostaa, niin muistakaahan käyttää koodia MONNA20, niin saatte alennusta -20% kaikista normaalihintaisista malleista, kuoseista ja väreistä. 🙂

Kivaa viikon jatkoa ja ihanaa viikonloppua myös tässä samalla! 🙂

Monna