Rakkautta ja Kaaosta

Käääääk!!! Niin siisti juttu!!!  

Nyt sen saa kertoa, nimittäin meiän podacastin nimen: Rakkautta ja Kaaosta!!! Jeeee!!! 🙂

Me ollaan Tuukan kanssa molemmat oltu koko vanhemmuuden taival hyvin avoimia somessa kaikesta siitä, mitä vanhemmuus ja perhe-elämä on. Ollaan kerrottu niistä ihanuuksista, mutta myös niistä jutuista, kun on väsyttänyt ja meinannut palaa pinna kiinni. 😀 Meiän ote asioihin on huumorin kautta, rehellisesti ja aidosti.

Meiän podcast tulee olemaan hauskaa, aitoa, totuudenmukaista ja samaistuttavaa tarinaa vanhemmuudesta ja sen kommervenkeistä. Me ollaan parin vuoden aikana saatu tuhansia viestejä vanhemmilta, että kiitos kun puhutte ja jaatte. Ootte ihanan normaali perhe, jolle sattuu ja tapahtuu. Ollaan saatu kiitosta siitä, että meiän storyt saa hymyn huulille. Mikä vielä extra kivaa on se, että näitä meiän lapsiperheen arjen temmellyksiä tykkää katsoa myös lapsettomat ja nuoret. Ihan huippua!

Me halutaan podcastissa tarttua ilolla niihin ehkä vähän yleisesti vaiettuihinkin asioihin. Ei siloteltua pintaa, vaan ihan sitä itteään. Kommervenkkejä sun muuta lapsiperheen arkea. Me halutaan, että tää meidän podcast antaa parhaillaan vertaistukea muillekin vanhemmille ja kannustaa nauramaan tilanteessa, jossa ei ehkä vois muuta kuin itkeä tai polkea jalkaa. 😉

Podcast tullaan julkaisemaan perjantaisin Suplassa. TÄSTÄ voitte pistää meiän podcastin IG-tilin seurantaan, jotta saatte ekoina tiedon aina uusista jaksoista. Ens viikon perjantaina 15.helmikuuta tulee ensimmäinen jakso. Ekan jakson nimen voin myös jo paljastaa ja se on ei enempää eikä vähempää kuin Vanhemmuuden plussat ja miinukset.

Ekalla tuotantokaudella tulee 10 jaksoa. Me ollaan jo puolet niistä äänitetty Monochromen studiolla. Jaksojen pituus tulee olemaan 20-30min luokkaa ja osassa jaksoista käsitellään myös sellaisia juttuja, jotka ei ehkä ihan niin paljon naurata. Ainakaan molempia meitä. 😉 😀

Toivottavasti tuutte seuraamaan meiän podcastia!! Me ollaan tosi fiiliksissä tästä!! <3 <3

Monna