Miten osata jarruttaa, kun kaikki tekeminen on kivaa?

Mä huomaan, että oon ajautumassa taas sellaiseen tilanteeseen töiden osalta, jossa kalenteri täyttyy ja pää alkaa pursuamaan ajatuksiaan yli. On tosi vaikeaa jarruttaa, kun kaikki tekeminen on kivaa. Nyt alkukevään aikana mulla on tulossa niin paljon kaikkea, että jo nyt vähän hengästyttää koko helmi-ja maaliskuu. Toisaalta kaikki ne asiat on ihan super kivoja!!

  1. Instagramin puolella jo teille kerroinkin, että multa ja Tuukalta tulee podcast!! Sen olis tarkoitus startata helmikuun puolivälissä! 😉 Ensimmäiset nauhoitukset on olleet tällä viikolla ja ensi viikolla lisää. Meillä on käytössä Monochromen äänitys-studio, mutta podcastin leikkaaminen on omalla vastuulla. Tarkoittaa siis sitä, että se vie aikaa – koska halutaan tehdä se hyvin. Podcast-jaksot julkaistaan Suplassa ja ensimmäiselle kaudelle on tulossa 10 jaksoa! Aiheet ja podcastin nimen tuutte kuulemaan pian, ehkä jo ens viikolla.
  2. Meillä Vaikuttajatapahtumissa pyörät pyörii koko ajan täällä taustalla ja kolme tapahtumaa on jo lukkoonlyöty maaliskuulle. Niiden suunnittelu on kovassa käynnissä. Lisäksi huhtikuulle on jo nyt tiedossa ensimmäinen tapahtuma. Näiden lisäksi meillä on helmikuussa loppuunmyyty Vaikuttajan Somepaja -workshop, sekä jotain tosi spessua tulossa netin puolelle pian Vaikuttajatapahtumien nimissä.
  3. Sitten tää on vielä salaisuus.. 😉 Mutta monista monista monista pyynnöistä johtuen, oon päättänyt, että multa tulee nettivalmennus! Se ei oo ihan perinteinen nettivalmennus, vaan valmennus tulee tapahtumaan kännykkäsovelluksen kautta! Valmennus tulee olemaan kahdeksan viikon mittainen, eikä siinä käytetä missään kohti sanaa dieetti. 😉 😀 Tästä lisää heti, kun saadaan siihen taustatiimin kanssa lisää faktaa ja tarkkoja päiviä varmistetuksi.
  4. Helmikuun aikana multa tulee Yvetelle ensimmäinen mallisto ja huhtikuussa toinen! Huhtikuun mallistoon sain vaikuttaa paljon materiaalien, värien, mallien jne suhteen!! Ja siitä mallistosta tulee niin hieno!! Tämä helmikuun mallisto taasen tuli valittua jo valmiista tuotteista. Mutta nekin on super ihania!
  5. Viime viikolla kävin palaverissa FokusMedialla, eli nykyisellä työnantajallani (Fit-lehti, Cosmopolitan, Elle jne..). Siellä kuulin mitä kaikkea mahdollista on mulle suunnitteilla blogin puolelle, sekä tietysti aivan super ihana asia: Fit-lehden kansikuvajuttu tulossa myös!! <3 <3

Yks minkä myös huomaan nyt, että vaikka oon tehnyt päivän hommat ”To do”-listalta, mulle jää sellanen olo, että jotain vielä pitäisi saada tänään aikaiseksi. Mun on siis jotenkin pakko tehdä koko työpäivä jotain. Tuntuu haastavalta, että klo 14 sulkis koneen ja menis vaikka imuroimaan tai laittamaan astioita.. kun on suunnitellut, että töitä tehdään klo 16 asti. Ehkä se on joku sellainen vanha jäänne äitiyslomalta, kun piti aina kauheessa hädässä Emman päikkärien aikana tehdä mahdollisimman tehokkaasti töitä. Nyt sitten kun sitä aikaa on enemmän, on vaikee olla olematta tehokas. Ymmärrättekö mitä tarkoitan? Tunnistaako kukaan itseään tällaisesta?

Mulle myös tulee helposti huono omatunto, jos otan pienet päikkärit joskus arkisin. Tulee sellanen olo, että

  • Enhän mä voi täällä nukkua, koska mun pitää tehdä tehokkaasti töitä.
  • Enhän mä voi täällä nukkua vaan, mun pitää ennemmin hakea Emma päiväkodista aiemmin pois.
  • Enhän mä voi täällä nukkua vaan, mun pitää mennä imuroimaan / laittamaan pyykkejä / tyhjentämään tiskikonetta.

Silti mä välillä saatan oikein ”määrätä” itseni lepäämään hetkeksi. Mun työ on aika luovaa ja paljon ajatusta ja keskittymiskykyä vaativaa. Mä en saa mitään aikaiseks, jos oon ihan super väsynyt. Sen takia, esim. puolen tunnin torkut tai vaikka 30min kirjaa lukien voi tehdä ihan hiton hyvää jaksamiselle.

Mites teillä siellä? Kuinka helppo olla tekemättä mitään, jos kaikki tekeminen on super siistiä? 😀

Monna